Reactie surprinzatoare a lui Tiriac: Halep are un antrenor in capul ei

Marti, 04 Decembrie 2018, ora 19:50
8847 citiri
Reactie surprinzatoare a lui Tiriac: Halep are un antrenor in capul ei
Foto: Instagram/ Simona Halep

Ion Tiriac a avut o reactie surprinzatoare in momentul in care a fost intrebat despre viitorul antrenor al Simonei Halep si despre ce ar trebui sa faca romanca.

Omul de afaceri, care este si managerul "din umbra" al Simonei, transmite faptul ca numarul 1 WTA nu prea are nevoie de un antrenor pentru ca oricum ea joaca asa cum doreste.

"Dupa parerea mea, Halep are un antrenor in capul ei. Tenisul e un sport mult mai complicat decat credeti voi. Cu tot antrenorul de afara, cu tot ce face, da mai cu stanga, da cu dreapta. Antrenorul e un fel de contabil. Si in cartea mea de adrese antrenorul e altceva. Antrenorul e ala cu 5-6 ore pe zi. Iar Halep e putin diferita. Are prea mult talent, a fost invatata asa, ca antrenorul poate sa ii spuna ce vrea, ca ea joaca, in general, cum stie ea si vad ca stie bine, ca e numarul 1 in lume.

Cand intri pe terenul de tenis nu e handbal, pentru ca ai time-out, ca ai alte treburi sau mai urla unul. Acolo esti singur. Si singur trebuie. Astea sunt exceptii, noi nu avem clasa medie. Nici in societate si nici in sport", a declarat Ion Tiriac.

Simona Halep va incepe sezonul 2019 fara antrenor, asta dupa ce Darren Cahill a renuntat la colaborarea cu ea.

Liderul clasamentului feminin va incerca sa mearga la primele turnee din an insotita numai de preparatorul fizic si de fizioterapeut, urmand ca din primavara sa angajeze un nou tehnician.

#Halep antrenor 2019, #Tiriac antrenor Halep, #Tiriac Halep antrenor tenis , #stiri Ion Tiriac