Tiriac are probleme in Germania: Nu mai putem continua asa

Sambata, 17 Mai 2014, ora 13:53
2618 citiri
Tiriac are probleme in Germania: Nu mai putem continua asa
Foto: ProTV

Ion Tiriac se confrunta cu probleme in gasirea unor sponsori pentru turneul ATP pe care il detine in Germania, la Dusseldorf.

Omul de afaceri a facut eforturi pentru a organiza editia din acest an, insa directorul turneului, Dietloff von Arnim, atrage atentia ca lucrurile se pot schimba din 2015, daca sponsorii nu-si vor manifesta interesul.

"Nu mai putem continua asa. Avem nevoie de un sponsor principal pentru a putea avea tenis la Dusseldorf si anul viitor. Purtam discutii cu potential sponsori si speram sa rezolvam", a declarat von Arnim, intr-o conferinta de presa.

Lipsa unui sponsor principal pentru turneul de la Dusseldorf a fost o problema cu care Tiriac s-a confruntat in ultimele luni. La un moment dat s-a pus problema ca editia din acest an sa fie anulata, dar Tiriac a reusit sa gaseasca resursele necesare.

Chiar si asa, principalul favorit, neamtul Tommy Haas, s-a retars din competitie din ratiuni financiare, potrivit spuselor lui Dietloff von Arnim.

Turneul ATP 250 de la Dusseldorf, dotat cu premii de aproximativ 400 de mii de euro, se desfasoara in perioada 18-24 mai.

Pe langa competitia de la Dusseldorf, Tiriac mai detine licentele turneelor de la Madrid si Bucuresti. Primul este extrem de profitabil, in timp ce despre cel de la Bucuresti spune ca, in ciuda faptului ca merge in pierdere, reprezinta un eveniment social pentru Romania.

C.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#ion tiriac turneu dusseldorf, #Ion Tiriac sponsori Dusseldorf, #Ion Tiriac turneu Germania , #stiri Ion Tiriac