Tiriac: Basescu si-a jucat rolul de capitan in acesti zece ani

Duminica, 22 Decembrie 2013, ora 15:37
4090 citiri
Tiriac: Basescu si-a jucat rolul de capitan in acesti zece ani
Foto: Arhiva

Fostul presedinte Ion Iliescu "si-a vandut pielea foarte, foarte rau", in timp ce actualul sef al statului, Traian Basescu, "si-a jucat rolul de capitan in acesti 10 ani de presedintie si il joaca si in ziua de astazi", a afirmat duminica Ion Tiriac.

"La noi, cu tot respectul, am avut un presedinte care a venit din regimul trecut, care se numeste domnul Iliescu si si-a vandut pielea foarte, foarte rau. Daca spunea de la inceput ca el a fost arestat la domiciliu 7 ani de Ceausescu era un martir si apaream altfel in lume.

Prima intrebare pe care Kohl (cancelarul german Helmut Kohl - n.red) mi-a pus-o cand m-a trimis domnul Roman in 1992- 1993 a fost: 'E Iliescu un comunist sau nu este?' (...) Ca sa nu stie un cancelar despre un presedinte cine e, nu e bine", a spus Tiriac in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani" difuzate pe ProTV.

In schimb, in ceea ce il priveste pe Traian Basescu, omul de afaceri a apreciat ca acesta "si-a jucat rolul de capitan" pe toata perioada dublului mandat prezidential.

"Dupa aceea, cine a venit? Un profesor. Dupa care a venit un marinar. Iar marinarul asta a fost capitan de vas. Si acest capitan de vas si-a jucat rolul de capitan in acesti 10 ani de presedintie si ii joaca si in ziua de astazi", a continuat Tiriac.

El a fost intrebat pe cine ar alege presedinte dintre Antonescu si Ponta.

Tiriac: Ruperea USL nu este cea mai mare nenorocire din lume

"Domnul Antonescu mi-a fost ministru al sporturilor, pe vremuri, este liderul unui partid de dreapta foarte important. Domnul Ponta e liderul unui partid si mai important european, care in orice tara are 25%", a raspuns Tiriac.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Ion Tiriac Basescu Iiescu, #Ion Tiriac Traian Basescu capitan, #Ion Tiriac presedinte , #stiri Ion Tiriac