Tiriac despre ce trebuie sa faca Halep pentru a castiga: Fata asta a cazut din cer

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 14:54
6757 citiri
Tiriac despre ce trebuie sa faca Halep pentru a castiga: Fata asta a cazut din cer
Foto: Digi Sport

Ion Tiriac a comentat rezultatele Simonei Halep, numarul doi in clasamentul WTA, de la ultimele turnee jucate de sportiva din Romania.

Fostul tenisman a spus ca presa ar trebui sa nu o critice pe Simona Halep si sa tina cont de faptul ca, intr-o perioada foarte scurta, a ajuns de pe locul 80 pe pozitia a 2-a in clasamentul WTA.

"Este absolut corect ca Halep a fost ridicata in slavi de presa, dar acum presa sa o lase linistita. Fata asta a cazut din cer, de la numarul 80 undeva in primii 10, acolo e alta viata, sunt alte jucatoare, trebuie sa fie competitiva de fiecare data.", a declarat Tiriac la Pro TV.

Tiriac face un gest uluitor pentru Simona Halep - ce cadou ii ofera

El a precizat ca a sfatuit-o pe Simona Halep sa "amelioreze ce ii lipseste", punctand doua dintre tehnicile pe care ar trebui sa le perfectioneze.

"Una, trebuie sa joace mai mult in teren, mult mai aproape, ca ii lipsesc 20 de centimetri. Doua, trebuie sa isi schimbe putin serviciul. Fata lucreaza, dar nu schimbi asa ceva in cateva zile. Este o mare sportiva, nu a cumparat succesul la supermarket, iar daca a pierdut cu buburuza, iar maine pierde cu Muguruza, nu e sfarsitul.", a mentionat fostul jucator de tenis.

Ion Tiriac este convins ca Simona Halep "are tot ce ii trebuie sa castige un Grand Slam, dar nu de azi pe maine". "Ea hotaraste. In tenis, pe teren intri singur, iesi singur. Esti singur, mori singur.", a incheiat Tiriac.

Simona Halep a vorbit pentru prima data, vineri, dupa ce a fost eliminata inca din turul doi la Wuhan Open de iberica Garbine Muguruza.

Simona Halep rupe tacerea - ce spune despre ultimele rezultate

Jucatoarea in varsta de 22 de ani s-a declarat dezamagita de rezultatele din ultima perioada, pe care le-a pus pe seama programului incarcat pe care l-a avut.

"Este foarte greu sa ramai tot anul la acelasi nivel. Sunt multe meciuri, asteptarile sunt ridicate si exista presiune, mai ales ca sezonul este lung.", a spus Halep.

De duminica, Simona Halep concureaza la Beijing Open, turneu cu premii in valoare de 5,4 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ion Tiriac Simona Halep, #Ion Tiriac Halep Grand Slam , #stiri Ion Tiriac
Comentarii
Poza Hahn
Hahn
rank 5
In urma cu 4-5 luni declaratiile lui Tiriac erau contrare...