Tiriac dezvaluie ce a discutat la telefon cu Ponta: Ba, da-l dracului...

Luni, 16 Iunie 2014, ora 11:05
20017 citiri
Tiriac dezvaluie ce a discutat la telefon cu Ponta: Ba, da-l dracului...
Foto: Pro TV

Omul de afaceri Ion Tiriac a dezvaluit ca l-a sunat pe premierul Victor Ponta pentru a rezolva o problema pe care a descoperit-o la Targu Mures.

Ion Tiriac a afirmat ca a aflat cu stupoare ca la Targu Mures exista un patinoar care nu este inaugurat desi a fost finalizat in urma cu patru ani. Pentru ca autoritatile din Targu Mures i-au transmis ca motivul este cauzat de lipsa banilor, Tiriac l-a sunat pe Victor Ponta.

"Am aflat ca exista un stadion de hochei de patru ani la Targu Mures, dar inca nu e deschis! L-am sunat pe domnul Borbely si mi-a spus ca lipseste 2 milioane si jumatate de lei. Nu lipsesc, ci lipseste! I-am zis ca-i dau eu banii dimineata, dar sa mi-l dea mie. Il bagam in momentul urmator intr-o fundatie a nimanui, dar copiii sa joace. I-l dau primariei, dracului, ca nu pot sa-l administrez eu de la Monte Carlo", a spus Tiriac la ProTV.

Tiriac face o promisiune de senzatie: Va garantez eu!

Tiriac a primit insa un raspuns negativ din partea autoritatilor din Targu Mures, astfel ca l-a sunat pe Victor Ponta. "Borbely mi-a zis ca nu se poate, ca e al Ministerului. I-am dat un telefon domnului prim ministru, care mi-a raspuns la telefon si-i multumesc pentru aceasta onoare.

Fostul tenismen a dezvaluit si dialogul pe care l-a avut cu premierul:

Tiriac: "Ba, da-l dracului de patinoar, domne, sta de patru ani. Hai sa facem ceva cu o fundatie...

Ponta: Domnu' Tiriac, fundatia e de interes public?

Tiriac: Pai, n-o fi de interes fascist sau comunist! Facem Fundatia Olimpica, Fundatia Tiriac. Uite banii, hai sa-i dam drumul!

Apoi, Tiriac i-a transmis un mesaj public primarului din Targu Mures, caruia ii solicita sa ingrijeasca patinoarul.

"Domnu' primar, ia vino incoace, ca te-a ales lumea. Ti-l dau in folosinta pe 50 de ani, dar ai datoria sa imi lasi copiii sa joace gratis. Sa nu vii inapoi la mine ca n-ai curent. D-asta ti-l dau! Am terminat cu el dupa ce am dat banii", a conchis Tiriac.

Totusi, Tiriac s-a declarat sceptic ca planul sau va da roade.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ion Tiriac telefon Ponta, #Ion Tiriac discutie Ponta, #Ion Tiriac patinoar Targu Mures , #stiri Ion Tiriac