Tiriac i-a uimit pe italieni: Un geniu, e fantastic!

Luni, 05 Mai 2014, ora 09:38
6500 citiri
Tiriac i-a uimit pe italieni: Un geniu, e fantastic!

Ion Tiriac a reusit sa capteze atentia presei din intreaga lume, prin prisma faptului ca este patronul turneului de tenis de la Madrid, unul dintre cele mai importante din circuitul mondial.

Fostul sportiv este laudat de italienii de la Media Politika pentru cariera pe care a avut-o, in ciuda faptului ca nu a fost foarte talentat.

"Tiriac pare a fi un descendent de-al lui James Bond, cu o expresie a fetei indescifrabila, chip sever, ochelari si o mustata uriasa sub care isi ascunde fata. Ion Tiriac este un caracter fascinant al istoriei. In 1964 reprezenta nationala Romaniei de hochei pe gheata la Olimpiada de la Innsbruck, pentru ca doar cativa ani mai tarziu sa joace alaturi de marele Ilie Nastase pentru castigarea Cupei Davis. Se folosea de racheta de tenis ca de un ciocan. El este Tiriac, un geniu! Un geniu cu o inteligenta tactica incredibila. Isi aducea adversarii in pragul disperarii prin rabdarea pe care o avea la fiecare punct", a scris sursa citata.

Expertul New York Times da verdictul: ce spune despre Tiriac si Halep - Interviu

Italienii precizeaza ca Tiriac a ramas devotat sportului chiar si dupa incheierea carierei de tenismen, ca antrenor, manager si, in prezent, patronul unor turnee.

"In fiecare an, Tiriac a dovedit ca este un invingator. In 2002 a scos din joben Caja Magica si a invetat turneul de la Madrid. In mai putin de 10 ani, acesta a devenit unul dintre cele mai importante turnee din circuit. "Contele" Tiriac se distreaza cu extravaganta sa, fie ca este vorba despre antichitati, zgura albastra sau trofee de milioane. Un vizionar care ascunde sub mustata sa mare un zambet imperceptibil de satisfactie", a mai scris sursa citata.

Turneul lui Ion Tiriac a inceput duminica, la Madrid. Romanul ofera premii de aproximativ 8 milioane de euro.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ion Tiriac presa italiana, #Ion Tiriac Masters Madrid, #Ion Tiriac turneu Madrid , #stiri Ion Tiriac
Comentarii
Poza gavirloaia
gavirloaia
rank 1
bai ziaristi de doi bani,hotaritiva,sint 4 sau 8 milioane