Tiriac: Ruperea USL nu este cea mai mare nenorocire din lume

Duminica, 22 Decembrie 2013, ora 14:04
2529 citiri
Tiriac: Ruperea USL nu este cea mai mare nenorocire din lume
Foto: Arhiva

Ruperea aliantei USL "nu e cea mai mare nenorocire pe lumea asta", considera omul de afaceri Ion Tiriac, avand in vedere inclusiv posibilele efecte asupra afacerilor lui.

"Afacerile mele nu sunt dependente de politic, nu au fost niciodata. In 24 de ani nu am facut nici o afacere cu statul. (...) Daca se rupe alianta nu cred ca e cea mai mare nenorocire in lumea asta", a spus Tiriac duminica, la emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata pe ProTV.

Totusi, el a adaugat ca ruperea USL nu ar fi benefica pentru nimeni.

Ion Tiriac sustine amnistia pentru Becali: Ma intereseaza banii inapoi la stat

Tiriac a mentionat ca toate lumea vorbeste despre Romania doar in contextul instabilitatii politice.

"Toata lumea a uitat cate datorii avem, ca avem mult mai putin decat Germania, ca avem atat spatiu de progres intr-un viitor destul de apropiat, daca se va termina criza, pentru ca suntem dependenti si de altii. Toata lumea vorbeste numai de instabilitate politica. Nu stiu cui foloseste instabilitatea politica", a aratat omul de afaceri.

Acesta este de parere ca daca nu se rupe coalitia USL, Ponta nu va candida la prezidentiale.

"Exista o intelegere acolo, dupa cate stiu eu. Dar intelegerea asta se pare ca nu este asa cum am inteles-o noi toti, ci se pare ca este in felul in care aceasta uniune care exista intre dumnealor pune pe candidatul care are cele mai multe sanse.

Adica nu e batuta in cuie ca ar fi domnul Antonescu acolo si domnul Ponta ramane in Executiv. In Romania poporul alege un presedinte care are cel mai mare partid in spate. Dupa parerea mea, un presedinte nu ar trebui sa aiba partid. Este presedintele tuturor romanilor", a mai spus Tiriac.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
România urcă o poziție în clasamentul european al produsului intern brut per cap de locuitor. Astfel, România depășește Ungaria și ajunge la 78% din media europeană, după o creștere cu...
#Ion Tiriac rupere USL, #Ion Tiriac tensiuni politice, #Ion Tiriac Ponta presedinte , #stiri Ion Tiriac