Tiriac trage o concluzie dura despre poporul roman

Vineri, 23 Mai 2014, ora 12:12

   

Tiriac trage o concluzie dura despre poporul roman
Ion Tiriac a vorbit despre alegerile pentru presedintia Comitetului Olimpic Sportiv Roman (COSR), avand un sfat pretios pentru viitorul conducator.

Fostul jucator de tenis i-a transmis celui care va castiga alegerile sa nu traiasca in genunchi, asa cum au fost obisnuiti romanii.

"Noi, romanii, am fost obisnuiti sa traim, oarecum, in genunchi. Daca s-a ridicat cineva in picioare, lumea a ramas cu gura cascata. Asa ca urmatourlui presedinte ii spune ca daca e sa moara, sa moara in picioare, nu in genunchi", a declarat Tiriac, la inaugurarea Muzeului Sportiv Dinamo.

Alegerile pentru sefia COSR vor avea loc pe 29 mai. In cursa sunt inscrisi Elisabeta Lipsa, Alin Petrache si Octavian Bellu.

Ion Tiriac a condus in trecut COSR, insa i-a cedat mandatul lui Octavian Morariu.

C.S.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5280 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
4lea
rank 5
asta asa, ca daunazi a fost sarbatorit martiriul Brancovenilor!
...
LIBERALUL
rank 5
Nu e primul,
Nici dintre romani,nici dintre alti locuitori ai pămantului,ce nu se trag dig din Traian...
Probabil,asa s-a putut supravietui in acest spatiu ravnit ca pămant si bogătii(inclusiv ,cea spirituală!)
dar,care a fost bestelită mai pereu pentru locuitorii săi!De invidie!!
Maramu1976
rank 3
Nimic....
...mai adevărat, capu plecat, sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede!!!!
KOJAK
rank 1
iar ala negru,de respira greu era tacsu,ma ! luati-va televizoare
nu cascati gura la infractori ! stiti cumva cum se numea un mare penibil,cu moustache,care spunea in 2008,inainte de lansarea "crizei"financiare,ca e momentul ca poporul sa fie sacrificat ?! e momentul ca sa se taie salarii,pensii si alte"pomeni" si cu orice risc sa se faca investitii in aeroporturi,autostrazi,in drunuri pt mercedesurile reprezentantei ! criza a venit,taierile s-au taiat,investitiile s-au facut in terenuri de fotbal in panta,in stranduri fara buget pt personal,in partii de schi unde nu ninge...etc ! cu ce am ramas ? cu o urata cicatrice a poporului roman,cat despre bot imblanit,criza i-a priit !un om de nimik ! securitatea a fost de vina,nu comunistii,poporul e de vina.nu conducatorii ! si mai sunt unii zoombie care cred ca vina e a prostimii !!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor