Ce crede Ion Tiriac despre faptul ca Iohannis joaca tenis

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 11:08
4595 citiri
Ce crede Ion Tiriac despre faptul ca Iohannis joaca tenis

Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, miercuri seara, ca nu stia ca presedintele ales Klaus Iohannis joaca tenis, precizand ca politicienii au fost intotdeauna atrasi de acest sport, insa a spus ca nu ar accepta sa joace contra acestuia.

"Extraordinar. Nu stiu daca acest sport creeaza lideri, dar stiu ca intotdeuna tenisul s-a lipit de clasa superioara. Politicienii toti au jucat tenis, si pe vremea aia si pe vremea asta. Daca luati guvernul de azi, cred ca 50 la suta dintre ei joaca tenis", a spus Tiriac.

Fata necunoscuta a lui Klaus Iohannis - marea pasiune a presedintelui ales

El a adaugat ca nu stie de ce politicienii "se ascund" cand practica acest sport, "pentru ca in fond sunt oameni, cu doua picioare, cu doua maini, unii cu cap, altii fara".

Omul de afaceri l-a dat drept exemplu de om politic pasionat de tenis pe fostul cancelar al Germaniei, Gerhard Schroder, despre care a povestit si o intamplare petrecuta la Hanovra, unde a jucat tenis cu Ilie Nastase.

Ion Tiriac explica de ce nu vrea sa devina presedintele Romaniei (Video)

"Cancelarul Schroder a venit la ora 6 dimineata sa joace tenis cu Nastase. L-am lasat pe Nastase, i-am zis: 'Ma Ilie, ai grija, e cancelarul Germaniei, uita-te la mine'. Cand m-am dus sa le duc apa, dupa numai trei minute, Ilie ii zicea cancelarului: 'Gerhard, nu e posibil asa ceva'. I-am zis: 'Ma Ilie, asta e cancelar, nu poti sa vorbesti asa'. Iar el mi-a raspuns: 'Ma, el mi-a zis Ilie, eu ce sa-i spun? Daca vrei, ii zic Vasilica'. Asta e Ilie", a povestit Ion Tiriac.

De ce nu ar accepta sa joace contra lui Iohannis

Intrebat daca ar accepta o invitatie a presedintelui ales de a disputa o partida de tenis, Tiriac a spus ca ar refuza, dar ar putea paria pe o victorie a prietenului sau Ilie Nastase: "Categoric as refuza, nu am mai jucat de 35 de ani. Cu tot respectul insa, nu l-am vazut pe domnul Iohannis pe teren, dar pariez acum ca il bate Ilie de ii suna apa in cap".

Citeste si:
Primele tensiuni în coaliţia PNL-PSD. Mărul discordiei: banii. PSD ameninţă cu audit la Finanţe
Primele tensiuni în coaliţia PNL-PSD. Mărul discordiei: banii. PSD ameninţă cu audit la Finanţe
Coaliţia dintre PNL şi PSD dă deja semne de tensiune, la doar o săptămână de la semnarea protocolului de alianţă. Cele două partide au poziţionări diferite, în privinţa aspectelor...
Prietenia Laurei Vicol, ajunsă șefa Comisiei Juridice, cu fugara Alina Bica. Cine frecventa salonul de înfrumusețare deținut de deputata PSD
Prietenia Laurei Vicol, ajunsă șefa Comisiei Juridice, cu fugara Alina Bica. Cine frecventa salonul de înfrumusețare deținut de deputata PSD
Deputata PSD Laura Vicol, noua șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților, îi spune „naș” lui Ovidiu Tender (afaceristul condamnat în mega-dosarul RAFO-Carom) și deținea un salon...
Comentarii