Ion Tiriac primeste o noua lovitura din partea Ministerului Tineretului si Sportului

Luni, 06 Ianuarie 2020, ora 16:08
8655 citiri
Ion Tiriac primeste o noua lovitura din partea Ministerului Tineretului si Sportului
Foto: Hepta.ro

Ministerul Tineretului si Sportului a declarat eligibile 63 de federatii sportive nationale din cele 68 care au depus cerere de finantare pentru anul 2020, se arata intr-un raport publicat, luni, pe site-ul oficial al MTS.

Comisia de evaluare din cadrul MTS s-a intrunit in perioada 20-31 decembrie 2019 si a analizat cererile depuse la sediul ministerului, stabilind ca federatiile de tenis, condusa de Ion Tiriac, aikido, go, hochei pe iarba si pescuit sportiv nu indeplinesc conditiile de eligibilitate pentru finantare in 2020.

Conform raportului citat, cele 63 de federatii eligibile sunt urmatoarele: Aeronautica, Alpinism si escalada, Arte martiale, Atletism, Automobilism sportiv, Badminton, Baschet, Baseball si softball, Bob si sanie, Box, Bridge, Bowling, Canotaj, Chanbara, Ciclism, Comitetul National Paralimpic, Culturism si fitness, Cricket, Dans sportiv, Darts, Ecvestra, Fotbal tenis CAJ, Gimnastica, Gimnastica ritmica, Haltere, Handbal, Hochei pe gheata, Judo, Kaiac-canoe, Karate, Karate kyokushin IKO 2, Karate traditional, Karate WUKF, Karting, Kempo, Lupte, Modelism, Motociclism, Natatie si pentatlon modern, Oina, Orientare, Pangration athlima, Polo, Popice, Powerlifting, Radioamatorism, Rugby, Sambo, Schi biatlon, Scrabble, Scrima, Sportul pentru toti, Squash, Sah, Taekwondo ITF, Taekwondo WT, Tenis de masa, Tir cu arcul, Tir sportiv, Triatlon, Volei, Yachting, Wushu kungfu.

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, s-a intalnit, luni, cu o parte din reprezentatii federatiilor sportive nationale ale caror cereri de finantare depuse la Ministerul Tineretului si Sportului au fost declarate eligibile. Ministrul se va intalni, marti, cu cealalta parte a federatiilor eligibile pentru finantare.

Ulterior, va avea loc o intalnire si cu reprezentantii federatiilor ale caror cereri de finantare au fost declarate ca fiind neeligibile pentru a se discuta cum pot fi indeplinite normele legale de primire a finantarii.

Ionut Stroe a anuntat ca bugetul alocat MTS in 2020 este sensibil egal cu cel din 2019, caruia i se va adauga un procent de 0,5% din veniturile din accize, iar sumele care vor fi repartizate federatiilor eligibile pentru finantare vor fi anuntate la 13 ianuarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#MTS finantare federatii sportive, #Ion Tiriac presedinte FRT , #tenis