De ce nu zâmbește niciodată Ion Țiriac. Americanii au dezvăluit totul despre miliardarul României

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 10:09
7183 citiri
De ce nu zâmbește niciodată Ion Țiriac. Americanii au dezvăluit totul despre miliardarul României
Ion Țiriac

Poate v-ați pus întrebarea de ce unul dintre cei mai bogați români, Ion Țiriac, nu zâmbește niciodată.

Americanii au analizat comportamentul omului de afaceri și au ajuns la o concluzie dură.

Într-un articol publicat de New York Times, jurnaliștii de peste ocean îi fac portretul fostului mare jucător de tenis român.

"Fotograful îl ruga pe Ion Tiriac să zâmbească, dar nu zâmbește, pentru că are o imagine de protejat! Prietenii lui spun că nu i-au văzut niciodată dinții!

Dar Contele Dracula, așa cum este cunoscut în lumea tenisului domnul Țiriac, născut în Transilvania, își dorește să fie cooperant, așa că afișează o aliură ceva mai blândă. Înainte de a deveni un Svengali pentru Boris Becker, un manager de tenis multimilionar, un Donald Trump al capitalismului românesc, Ion a jucat la Wimbledon împotriva unor vedete precum Rod Laver și Stan Smith", scriu cei de la New York Times.

Jurnaliștii americani prezintă și viața nefardată a miliardarului român.

"Tatăl său a murit de o boală necruțătoare, pe când Ion Țiriac avea doar 11 ani, iar mama sa lucra într-o fabrică, pentru a întreține familia. A fost un copil campion la tenis de masă și jucător olimpic de hochei pe gheață în România, apoi s-a alăturat circuitului de tenis!

Înainte de a deveni om de afaceri, era cunoscut ca un tip excentric, care conducea motociclete, alerga după fotomodele și bea șampanie. A fost un jucător de tenis viclean, chiar dacă uneori nepoliticos, care și-a motivat compatriotul și partenerul de dublu, mai talentat și mai rebel, Ilie Năstase", a scris New York Times, conform prosport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Tenismanul maghiar Marton Fucsovics a câştigat titlul în proba de simplu a turneului Ţiriac Open (ATP 250), găzduit de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală şi dotat cu premii totale...
Marea supărare a lui Ion Țiriac: ”Și nu Ceaușescu, ci alt escu”
Marea supărare a lui Ion Țiriac: ”Și nu Ceaușescu, ci alt escu”
Fostul tenisman Ion Ţiriac, patronul turneului Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii totale de 579.320 de euro şi găzduit zilele acestea de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală, speră...
#Ion Tiriac, #New York Times, #Ion Tiriac tenis, #Ion Tiriac Simona Halep , #tenis