Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Novak Djokovici, despre conflictul din ultimii ani cu Ion Tiriac

Vineri, 06 Mai 2016, ora 20:00
11344 citiri
Novak Djokovici, despre conflictul din ultimii ani cu Ion Tiriac
Foto: Hepta.ro

Ion Tiriac si Novak Djokovici s-au impacat in aceasta saptamana dupa ce sarbul a absentat la ultimele doua editii ale turneului de la Madrid.

Ocupantul locului unu in clasamentul ATP a laudat capacitatea inovativa a lui Tiriac, dar a subliniat ca anumite lucruri in tenis nu trebuie niciodata schimbate. Djokovici a facut referire la ideea lui Tiriac din 2012, care a montat o zgura albastra la Madrid, extrem de alunecoasa.

"Il felicit pe Ion Tiriac pentru capacitatea sa inovativa, pentru creativitatea si pentru dorinta de a schimba lucrurile, dar, chiar daca totul poate evolua in viata, mie nu mi-a placut sa joc pe acea zgura albastra. A fost foarte alunecoasa, imi era dificil sa ma misc. Nu stiu daca veti mai vedea zgura albastra in viitor, dar nu trebuie sa pierdem perspectiva sigurantei pentru jucatori si istoria acestui sport, fara a uita ca totul trebuie sa evolueze", a spus Djokovici, citat de Tennis Circus.

De altfel, Djokovici si Tiriac au vazut impreuna meciul dintre Real Madrid si Manchester City, din aceasta saptamana.

Presa internationala a scris despre un conflict intre Ion Tiriac si Novak Djokovici ce a izbucnit in 2012, dupa ce turneul de la Madrid s-a disputat pe o zgura albastra extrem de alunecoasa.

"Din partea mea, Tiriac poate sa faca ce vrea! Eu la anul nu ma mai intorc pe o asemenea suprafata", a spus Djokovici in 2012.

Sarbul a revenit insa la editia din 2013, dar a fost deranjat de faptul ca a fost huiduit in meciul cu Grigor Dimitrov, iar in 2014 si 2015 nu s-a mai intors la Madrid, conform informatiilor din presa internationala.

In replica, Ion Tiriac l-a criticat in mai multe randuri pe Djokovici, spunand ca ATP este un for controlat de jucatori, caruia ii este teama sa ia decizii ferme.

C.S.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Novak Djokovici scandal Ion Tiriac, #Ion Tiriac conflict Novak Djokovici , #Turneu Madrid