Tiriac a provocat un scandal international

Marti, 04 Iunie 2013, ora 21:00
7982 citiri
Tiriac a provocat un scandal international

Mai dur ca oricand, Ion Tiriac a reusit sa provoace un scandal international. Aflat de cateva zile la Paris, unde urmareste turneul de la Roland Garros, Ion Tiriac a luat foc in momentul in care a aflat ce plan pregatesc organizatorii turneului de la Roma.

Ion Tiriac isi doreste ca turneul de tenis pe care il conduce la Madrid sa primeasca patru zile in plus din partea ATP, insa planul sau se bate cap in cap cu cel al organizatorilor de la Roma, care solicita acelasi lucru.

Omul de afaceri romani a avut un discurs dur la adresa omologilor sai de la Roma, sustinand ca a platit de 5 ani acoperirea celor 12 zile, dar nu a primit nimic pana astazi.

"Madridul nu are competitie! Turneul este unic in Europa. Dam premii pe masura, in ultimii 6 ani am dat cu 8 milioane de euro mai mult decat la Roma. Madrid a platit pentru 12 zile in ultimii 5 ani si are doar 8 zile. Ni s-au promis 12 zile si trebuie sa le primim. Daca Roma vrea acelasi lucru, in mai n-au cand, calendarul e acoperit. Sa mute turneul!", a spus Tiriac, citat de presa italiana.

In momentul in care italienii i-au propus un compromis, cate doua zile in plus pentru fiecare turneu, Tiriac s-a enervat si mai mult.

"Cu tot respectul, ma dezamagiti! Cum va puteti imagina ca putem imparti 20 de zile pentru doua turnee de o asemenea amploare? Nici in America nu se intampla asa ceva! Jucatorii se pot accidenta daca joaca zilnic! Trebuie sa le oferim timp de respiro! Daca cei de la Roma vor un asemenea turneu, sa investeasca. Sa-si faca acoperisuri, sa bage bani, sa aiba terenuri", a adaugat Tiriac.

Tiriac socheaza la Paris: "Au vrut sa ma omoare!"

Pentru ca jurnalistii italieni au invocat traditia celor 70 de ani de tenis la Roma, Tiriac le-a transmis peninsularilor ca ar trebui sa fie mai preocupati de prezent.

"Traditie? De ce e mereu vorba de traditie? Voi, italienii, ati ramas cu 100 de ani in urma Roland Garros! Cu 50 de ani in urma, Paris, Roma si Hamburg erau la acelasi nivel, dar voi ati ajuns in categoria a treia! Uitati-va unde este Roland Garros astazi! Cand veti avea 3 terenuri acoperite? Cand veti putea primi 50 de mii de spectatori pe zi?", a conchis romanul.

Turneul lui Tiriac este organizat la inceputul lunii mai in arena de 300 de milioane de euro Caja Magica.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ion Tiriac scandal tenis, #Ion Tiriac turneu Madrid, #Ion Tiriac turneu Roma , #Turneu Madrid