Tiriac le raspunde lui Nadal si Federer: "Jucatorii trec, turneele raman"

Vineri, 11 Mai 2012, ora 20:50
5896 citiri
Tiriac le raspunde lui Nadal si Federer: "Jucatorii trec, turneele raman"

Ion Tiriac, proprietarul turneului de tenis de la Madrid, a declarat, dupa numeroasele critici primite din cauza zgurii albastre, ca ar fi regretabil ca Rafael Nadal si Novak Djokovic sa renunte la a mai participa la acest eveniment.

"Am regreta daca nu ar mai veni Nadal si Djokovici. Ar fi trist. Dar sper sa fie profesionisti. Este adevarat ca suprafata este alunecoasa, dar nu va fi asa si anul viitor", a a declarat Tiriac, care, conform As, nu are de gand sa schimbe nimic si a spus ca jucatorii trec, dar competitiile raman.

Fostul mare tenismen a adaugat ca lumea tenisului trebuie sa progreseze, reluand intentia sa de a introduce mingi fosforescente, "deoarece contrastul dintre terenul albastru si mingea galbena nu este cel mai bun".

Aspru criticat de Rafael Nadal, Roger Federer si Novak Djokovici, Ion Tiriac a concluzionat spunand ca "jucatorii trec, iar competitiile raman."

Nadal, Federer si Djokovici, in razboi cu Ion Tiriac. Boicotul zgurii albastre!

Cei mai mari jucatori de tenis ai planetei in acest moment, Rafa Nadal, Roger Federer si Novak Djokovici, sunt in razboi deschis cu Ion Tiriac, proprietarul Mastersului de la Madrid.

Motivul este cel binecunoscut, celebra zgura albastra adusa de roman in capitala Spaniei. Disputa dintre cei trei si Tiriac s-a acutizat joi, atunci cand Nadal a anuntat ca nu va mai juca la Madrid in 2013, daca ATP va permite in continuare folosirea acelei suprafete de joc, iar Djokovici si Federer au declarat ca-l vor sustine.

Atac fara precedent la adresa lui Ion Tiriac

Daca cei trei "granzi" sunt nemultumiti, Fernando Verdasco, cel care l-a invins joi pe Nadal, a sarutat zgura lui Tiriac dupa meci, fiind prima victorie pentru el din istoria confruntarilor cu Rafael Nadal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri, că ar fi frumos ca jucătoarea Simona Halep, a cărei suspendare pentru dopaj de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj...
Ion Țiriac șterge pe jos cu tenismenii români: ”Nu au valoare pentru nimic. Pot să bag mâna în foc...”
Ion Țiriac șterge pe jos cu tenismenii români: ”Nu au valoare pentru nimic. Pot să bag mâna în foc...”
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri, că jucătorii români nu au valoare pentru a primit un wild card direct pe tabloul principal al turneului Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii...
#Ion Tiriac, #Tiriac razboi Nadal Djokovici, #Tiriac zgura albastra Madrid , #Turneu Madrid