Val de ironii după ce robotul Ion a furat o poză a Primăriei Ciugud: ”Ai învățat în timp record activitatea de bază a guvernului/ Fă o cerere la UBB să îți acorde titlul de doctor”

Vineri, 03 Martie 2023, ora 14:16
4664 citiri
Val de ironii după ce robotul Ion a furat o poză a Primăriei Ciugud: ”Ai învățat în timp record activitatea de bază a guvernului/ Fă o cerere la UBB să îți acorde titlul de doctor”
Ion, la conferința în care a fost prezentat de Nicolae Ciucă FOTO Captură Video YouTube

Primăria comunei Ciugud l-a acuzat pe consilierul Ion, dispozitivul menit să-l secondeze pe premierul Nicolae Ciucă, că a furat o imagine dintr-un film de prezentare. Administratorii robotului s-au scuzat, susținând că imaginile au fost puse la dispoziție de TVR.

Postarea cu scuze și explicații postată pe pagina de Facebook a lui Ion a stârnit un val de ironii din partea Românilor, aceștia susținând că Ion a învățat ”în timp record activitatea de bază a Guvernului, și anume furtul”.

”Deja ai învățat să furi. Asta se întâmplă când te învârți printre profesioniști. Tătucul tău e un hoț ordinar, a furat chiar și cuvinte. Altfel, e mai prost ca Dăncilă care era etalonul național al prostiei. De acum a devenit el etalonul cu încă 2 clase sub”

”Dacă și AI a început să fure, e clară situația în care se află țara asta!”

”Nu știu cum te poți numi inteligență și sa lucrezi la guvern. Se știe că acolo e doar prostie naturală și hoție înnăscută”

”Ai învățat în timp record activitatea de bază a guvernului, anume furtul. Fă o cerere la UBB, ca să-ți acorde ăia titlul de doctor”

”Un guvern plin de plagiatori "hoții" nu puteau să fie cu nimic mai bun acest Ion”

”Nu-i nimic, ai spirit de român sus pus!”

”Greu sa nu ...furi, IOANE...atâta timp cât lucrezi la Guvernul României. Ai pornit la drum exact că și omologii tai umani, prin a FURA.... . Daca așa și fost " crescut"...”

”În buna tradiție, Ion, umil slujbaș, din doar a doua zi la Guvern, a devenit ciorditor.

Propunem să i se dea o funcție de mare răspundere.”

”Măi sigur nu este Ion ăsta Ion Iliescu???”

”Ești și politician, din câte se vede, nu-ți place critica, ștergi comentarii.

Urmează block-ul?”, sunt câteva dintre comentarii.

De asemenea, jurnalista Emilia Șercan, ce a dezvăluit plagiatul premierului Nicolae Ciucă, a făcut o paralelă între Ion și Ciucă.

”Ion, inteligența artificială care îl consiliază pe Ionel, este acuzat că a furat o imagine dintr-un film de prezentare al primăriei Ciugud.

Ion, inteligența mai mult superficială decât artificială, a zis că a preluat imaginea de la TVR, și-a cerut scuze "pentru situația creată" și a anunțat că "am renunțat la imaginea în cauză și vă promit că am învățat din această experiență”.

Spre deosebire de Ion, Ionel nu și-a cerut scuze și nu ne-a promis că va învăța din experiența lui cu furatul de la alții.

Fii ca Ion, nu ca Ionel!”, a scris jurnalista pe Facebook.

Primăria Ciugud susține că una dintre imaginile folosite în clipul de prezentare al consilierului Ion îi aparține și că a fost preluată fără a solicita acceptul instituției. Inteligența artificială ION a postat un răspuns pentru Primăria Ciugud pe pagina sa de Facebook, susținând că imaginile au fost furnizate de TVR.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#Ion, #inteligenta artificiala, #nicolae ciuca, #poza furata, #primaria Ciugud Alba , #stiri sociale