Reacția USR după condamnarea la închisoare a baronului Ionel Arsene: ”A sosit momentul lustraţiei pentru PSD”

Vineri, 10 Martie 2023, ora 18:20
3340 citiri
Reacția USR după condamnarea la închisoare a baronului Ionel Arsene: ”A sosit momentul lustraţiei pentru PSD”
Cătălin Drulă a condus Ministerul Transporturilor în Guvernul Cîțu FOTO Facebook / Cătălin Drulă

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, i-a cerut public liderului social-democraţilor, Marcel Ciolacu, ”să scoată de la sertar” iniţiativa ”Fără penali în funcţii publice”.

Solicitarea a fost făcută vineri, 10 martie, după ce preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ şi al filialei judeţene a PSD, Ionel Arsene, a fost condamnat definitiv la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.

”După condamnarea definitivă de azi, pesedistul Ionel Arsene ar fi plecat la închisoare direct din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Dacă nu ar fi fugit din ţară. În acest context, preşedintele USR, Cătălin Drulă, îi cere lui Marcel Ciolacu să scoată de la sertar iniţiativa "Fără penali în funcţii publice"”, se arată într-un comunicat USR.

Cătălin Drulă a declarat că a sosit ”momentul lustraţiei” pentru PSD.

Marcel Ciolacu l-a ţinut în braţe până azi şi a refuzat să îi ceară demisia. În loc de scuze, îi cer liderului PSD să scoată de la sertar proiectul "Fără penali în funcţii publice". Iniţiativa pentru care am strâns peste un milion de semnături e blocată de PSD în Parlament de 5 ani. Momentul lustraţiei a sosit pentru PSD. Este necesar ca astfel de personaje, cu care PSD a înţesat administraţia locală şi centrală, să dispară din clasa politică”, a precizat liderul USR.

#Ionel Arsene, #baron PSD, #condamnare inchisoare, #catalin drula usr, #Marcel Ciolacu PSD, #fara penali in functii publice , #Stiri Catalin Drula