Ionel Arsene s-a predat autorităților în Italia. Baronul PSD a fugit din țară cu două zile înainte de condamnarea la 6 ani de închisoare

Luni, 27 Martie 2023, ora 11:45
5628 citiri
Ionel Arsene s-a predat autorităților în Italia. Baronul PSD a fugit din țară cu două zile înainte de condamnarea la 6 ani de închisoare

Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț condamnat la 6 ani și 8 luni cu executare de Curtea de Apel Brașov într-un dosar de corupție, s-a predat în Italia, potrivit g4media.ro.

Ionel Arsene a fost reținut la Bari. Acesta nu are cetățenie italiană, dar are rezidență în această țară.

Faptul că Arsene s-a predate autorităților italiene nu înseamnă că acesta va fi adus în țară pentru a fi încarcerat într-un penitenciar din România.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost condamnat vineri, 10 martie, la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel Brașov într-un dosar de corupție. Sentința este definitivă.

Baronul PSD ar fi fugit din țară înainte de pronunțarea deciziei și s-ar afla în Italia.

Instanța a dispus și confiscarea de la Arsene a sumelor de 80.000 de euro și 80.000 de lei. În dosarul în care a fost condamnat, Arsene a fost acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni în 2013 la conducerea Agenției Naționale de Integritate pentru a îndepărta din funcție un rival politic.

#Ionel Arsene, #ionel arsene coruptie, #ionel arsene dna, #Ionel Arsene arestat , #coruptie