Prima demisie din PNL, după excluderea lui Orban: „Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc”

Vineri, 12 Noiembrie 2021, ora 15:57
6569 citiri
Prima demisie din PNL, după excluderea lui Orban: „Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc”
Ionel Dancă a fost unul dintre susținătorii lui Orban în partid FOTO Facebook/ Ionel Dancă

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a fost exclus oficial vineri, 12 noiembrie, din partid, după ce o propunere în acest sens a fost supusă la vot în ședința de Birou Executiv a partidului.

În acest context, deputatul PNL Ionel Dancă a anunţat, vineri, pe Facebook, că părăseşte Partidul Naţional Liberal, după excluderea din partid a lui Ludovic Orban. Dancă acuză ”gaşca de nevertebrate politice, de lichele şi trădători, de impostori şi bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către preşedintele Klaus Iohannis”, că distruge Partidul Naţional Liberal şi îşi bate joc de români, predând guvernarea şi ţara la PSD.

”Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu! Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul şi a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL. Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis şi PNL care dau acum guvernarea ţării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea am luptat şi muncit şi împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat”, a scris Dancă într-o postare pe Facebook.

El afirmă că ”excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoţi spiritul liberal din PNL care a luptat întotdeauna pentru o dezvoltare liberală şi democratică a României fără PSD”.

”Istoria Partidului Naţional Liberal din ultimii 30 de ani se identifică cu Ludovic Orban care şi-a dedicat aproape toată viaţa partidului şi a luptat cu toată energia împotriva avatarurilor comuniste din politica românească, de la FSN, FDSN, PDSR şi PD până la actualul PSD. Din păcate, o gaşcă de nevertebrate politice, de lichele şi trădători, de impostori şi bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către preşedintele Klaus Iohannis, distruge Partidul Naţional Liberal şi îşi bate joc de români, predând guvernarea şi ţara la PSD”, acuză deputatul.

Potrivit lui Ionel Dancă, ”mai gravă decât distrugerea celui mai frumos partid istoric din România este distrugerea speranţei într-o guvernare de dreapta care să dezvolte România, aşa cum aşteaptă românii de mulţi ani”.

”Eu încă mai am această speranţă şi sunt hotărât să lupt în continuare pentru o nouă politică naţională liberală care să le ofere românilor din nou încrederea într-o guvernare de dreapta care să ofere şansa de dezvoltare şi de realizare în viaţă fiecărui român.

Indiferent de nume şi de siglă, suntem şi rămânem liberali, pentru România până la capăt”, spune în final Dancă.

Quarterly Report - Editia 4

Vulgaritățile greu de reprodus ale unui candidat din partidul lui Piedone: “Mă doare-n **** de Poliție, de mă-ta și de tac-tu!” AUDIO
Vulgaritățile greu de reprodus ale unui candidat din partidul lui Piedone: “Mă doare-n **** de Poliție, de mă-ta și de tac-tu!” AUDIO
Ciprian Vasile Pintilie este candidatul la Primăria Vaslui din partea PUSL, partid condus de Cristian Popescu Piedone și care îl are ca mentor pe Dan Voiculescu. O înregistrare în care...
Cine sunt politicienii în care românii au cea mai multă încredere, conform celui mai nou sondaj de opinie
Cine sunt politicienii în care românii au cea mai multă încredere, conform celui mai nou sondaj de opinie
Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană conduce în clasamentul încrederii, cu o cotă de 37%, urmat de Emil Boc, Victor Ponta, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, conform unui sondaj...
#ionel danca, #Ludovic Orban, #PNL , #Stiri Ionel Danca