Vestiarul e alaturi de Danciulescu, iar Andone il sustine pe atacant si il anunta titular si in meciul urmator: "Descatuseaza-te, capitane!"

Joi, 03 Martie 2011, ora 01:23
119 citiri
Pentru Ionel Danciulescu a fost o saptamina grea pentru ca pe umerii sai au apasat nerealizarile din partida cu Sportul. Ioan Andone anunta insa ca va merge in continuare pe experienta golgeterului echipei, aflat pe locul 4 in topul golgeterilor all-time in Liga 1, cu 189 de reusite.

"Am vorbit cu , el are ceva probleme si trebuie sa si le rezolve. Cred in el, este golgeterul si capitanul nostru, cu siguranta va si inscrie, poate chiar in meciul urmator. Nu se pune problema unei rotatii in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.