Continua drama lui Danciulescu

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 10:22
4436 citiri
Continua drama lui Danciulescu

Ionel Danciulescu, unul dintre cei mai prolifici atacanti romani din toate timpurile, dar si unul dintre cei mai seriosi jucatori, traieste un cosmar continuu de cateva luni.

Totul a inceput la inceputul verii, cand a fost dat afara de Hercules, desi era golgheter si echipa tocmai promovase in prima liga spaniola de fotbal, Primera Division.

A avut multe propuneri banoase, dar a ales cu inima si a revenit la Dinamo, cu speranta ca-si va incheia cariera la clubul cu care a cunoscut cele mai importante succese.

Aici, insa, Danciu a fost tratat ca un oarecare si a fost folosit titular doar in doua partide! Totul a culminat cu uitarea lui pe banca de rezerve in marele derbi cu Steaua.

"Este trist, se vede pe fata lui, parca a uitat sa mai zambeasca. El s-a intors cu inima deschisa la Dinamo, a lasat de la el si acum, in vara, cand alte echipe ii ofereau salarii fabuloase, dar nu mai este bagat in seama in Stefan cel Mare. Iar faptul ca n-a bifat nici un minut in derbi a fost, poate, cea mai mare umilinta pentru Danciulescu", a dezvaluit, pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor, o persoana aproapiata "cainilor".

Pleaca la "U" Cluj?

Danciulescu realizeaza ca sansele ca Ioan Andone sa-l foloseasca titular sunt foarte mici si doreste sa paraseasca trupa "ros-alba".

Conform sursei citate, pe urmele lui Danciu se afla Universitatea Cluj, patronul "sepcilor albe", Florian Walter. "Vreau sa refac cuplul N&D, Claudiu Niculescu - Ionel Danciulescu", spune patronul sepcilor rosii.

Ionel Danciulescu are 33 de ani si a marcat 125 de goluri in 267 de meciuri jucate pentru Dinamo.

I.G.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Ionel Danciulescu, #Dinamo Bucuresti , #Dinamo