Danciulescu, refuzat la echipa nationala: Nu primim tigani

Sambata, 15 Octombrie 2011, ora 10:36
6356 citiri
Danciulescu, refuzat la echipa nationala: Nu primim tigani

Ionel Danciulescu, cel mai bun marcator din Liga 1 aflat inca in activitate, a avut de suferit din cauza faptului ca unele persoane au considerat ca ar fi de etnie rroma.

Atacantul lui Dinamo a reusit 199 de goluri in Liga 1, insa prezentele la echipa nationala au fost episodice, bifand doar opt selectii.

Problemele lui Danciulescu au inceput cu mult timp in urma, pe cand avea doar 14 ani. La acea vreme, Danciu-Gol rupea plasele la Slatina si a fost luat de mana de antrenorul sau, Ion Parvulescu, si adus la Bucuresti pentru a fi prezentat antrenorilor de la lotul UEFA 95.

In momentul in care l-a vazut, Grigore Sichitiu, antrenorul reprezentativei de la acel moment, nici nu a vrut sa il testeze pe Danciulescu, informeaza editia tiparita a cotidianului Click.

"Eu nu primesc tigani la echipa nationala", i-a spus Sichitiu antrenorului lui Danciulescu.

Acesta nu a cedat prea usor si a gasit o solutie prin care l-a convins pe Sichitiu ca Danciulescu nu este rrom, astfel ca actualul dinamovist a fost convocat in cele din urma la nationala.

"Grigore, ti-l trimit pe tatal lui, sa te uiti la fata lui, sa vezi daca e tigan", i-a spus Parvulescu lui Sichitiu, pentru ca apoi sa faca un nou drum Bucuresti-Slatina-Bucuresti pentru a-l aduce pe parintele lui Danciulescu in fata lui Sichitiu.

"Federatia avea sediul in strada Vasile Conta. Sichitiu s-a intalnit acolo cu tatal lui Danciulescu, l-a analizat bine, dupa care i-a spus ca-i primeste fiul la nationala. Familia lui are tenul mai inchis la culoare, dar nu sunt tigani", a spus Ion Parvulescu.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se simte fotbalistul de la Poli Iași cu multiple fracturi craniene: ”Confuz și stare de somnolență”
Cum se simte fotbalistul de la Poli Iași cu multiple fracturi craniene: ”Confuz și stare de somnolență”
Clubul de fotbal Politehnica Iaşi anunţă că starea jucătorului Luca Mihai, accidentat grav duminică, în meciul cu Dinamo, este una stabilă, dar că acesta încă este confuz şi prezintă...
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a făcut precizări ca urmare a fazei din minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – ACSM Politehnica Iaşi, disputată duminică, pe...
#Ionel Danciulescu, #echipa nationala, #Dinamo , #Dinamo
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Ca sa vezi cat de importante sunt barfele daca au iz de discriminare
Poza ALTERNANTZA
ALTERNANTZA
rank 4