Danciulescu vrea in Primera Division

Duminica, 20 Decembrie 2009, ora 15:33
964 citiri
Danciulescu vrea in Primera Division

Atacantul roman de la Hercules, Ionel Danciulescu, a declarat, duminica, ca s-a acomodat foarte bine in Spania si chiar daca a inscris deja cinci goluri pentru formatia din Alicante, nu se gandeste sa devina golgheter, ci doar sa promoveze in Primera Division.

"Ma bucur foarte mult ca am reusit sa terminam cu o victorie sezonul de toamna, suntem neinvinsi de sapte meciuri, iar pe teren propriu avem numai victorii si doar un egal. Chiar daca am marcat in ultimele trei jocuri, eu sunt bucuros pentru echipa, suntem pe un loc promovabil si asta e cel mai important", a spus Danciulescu, autorul unui gol in victoria de sambata cu Recreativo Huelva, scor 2-0.

Fotbalistul in varsta de 33 de ani considera ca ajutorul coechipierilor si al antrenorului Esteban Vigo a fost vital pentru a se acomoda in Spania. "Eu am mai fost aici pe vremea cand evoluam pentru Dinamo si mi-a placut mult zona. In plus, aici a fost si mister Esteban Vigo, un antrenor foarte bun. In plus, ceilalti baieti s-au comportat incredibil cu mine, m-am integrat in grup. M-au ajutat mult de fiecare data cand am avut nevoie", spune Danciulescu, care nu va putea sa ajunga in Romania de Craciun: "Noi vom relua pregatirile pe 27, asa ca nu are rost sa vin, mai ales ca nu am cursa directa spre Bucuresti".

Danciulescu isi doreste foarte mult o promovare in Primera Division alaturi de Hercules Alicante si spera ca va avea ocazia sa evolueze in prima liga spaniola: "Toata lumea a fost foarte multumita de cum am evoluat in prima parte din campionat, am baut un pahar de sampanie in vestiar, dar sper sa continuam la fel si in partea secunda, pentru ca vrem sa ajungem in Primera Division. Nu conteaza cate goluri voi inscrie eu, ci sa castige echipa. Avem adversari dificili in lupta pentru promovare, fiindca in fiecare echipa se afla jucatori care au evoluat ani buni in Primera".

Aflat pe locul 4 in topul golgheterilor all-time din Liga I, cu 187 de goluri, varful are o unda de regret pentru ca a parasit Dinamo in vara, dar spune ca acum se gandeste doar la actuala sa echipa. "Asa a fost sa fie, sa plec atunci, imi lipseste un pic Dinamo, atmosfera de acolo, unde am petrecut mult timp, dar nu ma gandesc decat la promovarea cu Hercules. Viitorul meu e aici, in Spania, unde sunt bine vazut si incerc sa imi fac treaba cat mai bine", a conchis acesta.

Transferat la inceputul lunii septembrie la Hercules Alicante de la Dinamo in schimbul sumei de 200.000 de euro, Ionel Danciulescu a bifat 11 partide pentru gruparea iberica si a inscris cinci goluri, trei in campionat si doua in Cupa Spaniei.

Dupa 17 etape disputate, dintr-un total de 42, Hercules ocupa primul loc in Segunda Division, cu 33 de puncte, cu un punct mai mult decat Real Sociedad, care are insa un meci mai putin disputat. De asemenea, formatia lui Ionel Danciulescu este calificata si in optimile de finala ale Cupei Spaniei, acolo unde va intalni Osasuna.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ionel Danciulescu, #Danciulescu Hercules Alicante, #Danciulescu Primera Division , #Hercules