Danciulescu a plecat de la Farul: Motivele despartirii de echipa lui Marica

Joi, 22 Noiembrie 2018, ora 19:51
5899 citiri
Danciulescu a plecat de la Farul: Motivele despartirii de echipa lui Marica
Foto: Facebook/ FC Farul Constanta

O luna si jumatate a rezistat Ionel Danciulescu la Farul Constanta, fostul atacant luand decizia de a demisiona din functia de director sportiv al dobrogenilor.

Ciprian Marica, patronul echipei de la malul marii, spune ca nu a fost vorba de un conflict, ci de o nerabdare manifestata de Danciu in legatura cu evolutia formatiei.

"Din pacate, Ionel nu a avut rabdare. Nici vorba sa ne fi certat sau sa nu ne fi inteles. El voia sa vada unele schimbari rapide la Farul, dar, deocamdata, lucrurile se misca destul de greu. Nu e simplu. Ii dorim succes in ce si-a propus in continuare", a declarat Marica pentru Ziua de Constanta.

La randul sau, Danciulescu a incercat sa explice motivele despartirii.

"A fost o decizie de comun acord intre mine si Ciprian. Este un proiect in care eu cred, am incercat sa fiu alaturi de echipa de grigopras, dar probabil sunt peretentios sau vad eu lucrurile intr-o anumita directie. Lucururile se misca acolo foarte incet. E nevoie si de sprijinul autoritatilor locale. Decizia a fost luata de saptamana trecuta si vreau sa-i multumesc. Am incercat sa-l ajut, ii urez succes si sper sa puna echipa pe picioare, dar are nevoie de ajutorul autoritatilor locale. Doar promisiuni, discutii, nimic palpabil. Doar declarativ.

Am discutat cu Ciprian, si-ar fi dorit sa continui, dar dupa 5 ani la Dinamo, am sesizat ca la Farul lucrurile se misca intr-o anumita directie, care nu-mi convenea mie", a declarat Danciulescu la DigiSport.

O luna si 12 zile a rezistat Ionel Danciulescu la Farul Constanta.

#Danciulescu demisie Farul, #Danciulescu Marica Farul , #stiri Ionel Danciulescu
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
danciule abia astept sa ne spui cu ce te-a momit nea tica danilescu