Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bonetti a revenit la Dinamo. Intalnire de urgenta cu Ionel Gane

Marti, 15 Decembrie 2020, ora 19:48
5102 citiri
Bonetti a revenit la Dinamo. Intalnire de urgenta cu Ionel Gane
Foto: Facebook / Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Fostul tehnician al echipei Dinamo, Dario Bonetti, s-a intalnit, marti, cu actualul antrenor al "cainilor", Ionel Gane, anunta suporterii actionari ai formatiei din Soseaua Stefan cel Mare.

"Astazi au aparut informatii in presa legate de vizita lui Dario Bonetti in cantonamentul lui Dinamo de la Saftica. Din pacate insa, amanuntele furnizate sunt eronate, ca sa nu folosim cuvinte mai dure.

Este adevarat ca Dario a fost la Saftica, insa nu a tinut nici un "discurs" jucatorilor, asa cum se scrie, din simplul motiv ca discursurile sunt atributul antrenorului, iar antrenorul lui Dinamo este in acest moment Jerry Gane. In virtutea respectului fata de adevar, speram ca pe viitor sa nu se mai produca o asemenea confuzie.

Dario a fost astazi la Saftica pentru o intalnire cu Jerry Gane. Nici macar nu s-a intersectat cu jucatorii, a fost chiar departe de zona in care se aflau acestia atunci. Informatia potrivit careia le-ar fi fost prezentat jucatorilor drept este pura inventie. Reamintim ca Dario Bonetti a venit la Dinamo in pozitia de consultant pe probleme sportive al actionarului DDB!

Si ne oprim aici, in speranta ca cine trebuie a inteles necesitatea aparitiei acestui comunicat.

Dario Bonetti s-a intalnit cu Jerry Gane, in biroul acestuia de la Saftica, antrenorul lui Dinamo oferindu-i detalii despre situatia exacta in care se afla echipa si staff-ul in acest moment. Reamintim suporterilor ca Jerry Gane a fost de acord sa colaboreze cu Dario Bonetti, fara nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo. Insa in nici un caz nu trebuie sa amestecam lucrurile", se arata intr-un comunicat al Peluzei Catalin Haldan.

Tehnicianul italian Dario Bonetti a fost antrenorul echipei Dinamo de doua ori, in sezoanele 2009-2010 si 2012-2013. Cu el pe banca, Dinamo a reusit "Minunea de la Liberec", in august 2009, cand a invins-o pe Slovan Liberec la lovituri de departajare, dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost 3-0 pentru "caini". In tur, Dinamo pierduse la "masa verde" cu 0-3, dupa ce suporterii au intrat pe teren nemultumiti de jocul favoritilor, la scorul de 0-2.

Borcea are coronavirus. In izolare, poate sa faca la 10-lea copil. "Daca Valentina isi doreste, eu nu am nicio problema"

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#bergodi dinamo intalnire gane , #Dinamo