Ziare.com
Home > Personalitati > Ionel Palar
Ionel Palar
Doi deputati PNL, audiati in dosarul prostituatelor de lux

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 13:41

Doi deputati PNL, audiati in dosarul prostituatelor de lux

Ionel Palar / stiri Ionel Palar

Deputatii PNL Ionel Palar (foto) si Titi Holban au fost audiati de DIICOT in dosarul prostituatelor de lux deschis pe numele Andreei Marta, sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Cei doi deputati au fost audiati in calitate de martori, anunta Romania TV. In 19 iulie, Andreea Elena Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al fostului presedinte ANAF Sorin Blejnar, sora ei, Maria Magdalena Lungu si Valentin Panait, taximetrist care ar fi facut anumite servicii grupului in schimbul unor sume, au fost arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). Instanta Tribunalului Bucuresti arata, in motivarea deciziei de arestare preventiva, ca in 8 septembrie 2010, organele de urmarire penala s-au sesizat din oficiu cu privire la existenta unui grup infractional organizat cu preocupari pe linia ...

3 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ionel Palar, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ionel Palar
Ionel Palar
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ionel Palar, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor