Radoi vorbeste deschis despre conflictul cu Ionut Lupescu si face un anunt surprinzator

Sambata, 17 Martie 2018, ora 18:47
10162 citiri
Radoi vorbeste deschis despre conflictul cu Ionut Lupescu si face un anunt surprinzator
Foto: FRF

Mirel Radoi, cel mai nou om din echipa lui Razvan Burleanu de la FRF, a vorbit deschis despre cele doua faze ale conflictului pe care l-a avut cu Ionut Lupescu.

Actualul manager sportiv al nationalei de tineret a Romaniei si-a inceput discursul sustinand ca a trecut rapid peste schimbul de replici pe care l-a avut cu Lupescu si in urma caruia s-a retras din nationala, in 2010.

Apoi, el a precizat ca nu a crezut niciodata in speculatiile din presa potrivit carora Lupescu, director in cadrul UEFA, ar fi fost omul care a insistat pentru interzicerea lui pe banca FCSB la duelul cu Trencin, din preliminariile Champions League.

Mai mult, Radoi marturiseste ca nu exclude sa ramana in cadrul FRF si daca Lupescu va castiga alegerile si ii va deveni sef.

"Nu este adevarat ca am acceptat oferta pentru a ma razbuna pe Lupescu. Nu ma gandesc nici ca el o sa vina sa ma dea afara daca va castiga alegerile. Noi am avut la momentul respectiv o cearta, e mult spus, care a degenerat putin. Noi ne-am intalnit in avion si in aeroport la meciul demonstrativ pe care l-am avut. Nu cred in asa ceva.

Nu am fost la lansarea candidaturii lui Lupescu, dar asta nu inseamna ca toti cei care au fost prezenti acolo il vor sustine in mod direct. Daca m-ar fi invitat, probabil ca ma duceam.

Eu nu am spus niciodata ca el nu m-a lasat sa stau pe banca atunci cand eram antrenor la FCSB. Astea au fost speculatiile presei. El nu cred ca putea sa spuna X nu mai sta pe banca. La meciul cu Trencin, nici eu, nici antrenorul lui Trencin nu aveam licenta, dar Federatia slovaca i-a dat o derogare lui. Nu am nicio problema sa raman la Federatie daca Lupescu va castiga alegerile. Eu am venit sa-mi fac treaba", a spus Mirel Radoi la Telekom Sport.

Mirel Radoi s-a retras din echipa nationala in 2010, dupa ce a fost criticat de Lupescu pentru transferul in Arabia Saudita.

In vara lui 2015, un Radoi fara licenta de antrenor prelua FCSB, insa UEFA lua decizia de a nu-i permite sa stea pe banca la meciul cu Trencin, din turul II preliminar al Ligii Campionilor.

S-a speculat atunci ca Ionut Lupescu, directorul Comisiei Tehnice a forului continental, a fost cel care a stat in spatele suspendarii lui Radoi.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Radoi conflict Lupescu, #Radoi Lupescu FRF UEFA, #Radoi angajat FRF , #FRF