Ionut Lupescu, adevaratul sef al FRF?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 08:34
2029 citiri
Ionut Lupescu, adevaratul sef al FRF?

Chiar daca Mircea Sandu si Constantin Iacov se dueleaza pentru functia de presedinte al forului roman, tot mai multe voci sustin ca Ionut Lupescu ar conduce de fapt federatia, profitand de problemele de sanatate ale "Nasului".

Revenit in tara pentru a participa la alegeri, Sandu va parasi Romania imediat dupa ce va fi validat pentru inca un mandat in fruntea federatiei, el urmand un tratament complex la clinica oncologica din Nisa. Seful FRF isi va petrece o mare parte din prima jumatate a anului in Franta in incercarea de a preveni o recidiva a bolii.

Daca luam in considerare si indatoririle pe care "Nasul" le are la UEFA, timpul pe care il va aloca federatiei romane este tot mai mic, astfel ca directorul general, Ionut Lupescu, devine numarul 1 in fotbalul romanesc.

Gurile rele spun ca acesta este si motivul pentru care "Kaiserul" a decis sa nu candideze pentru postul de presedinte, fiind constient atat de popularitatea lui Mircea Sandu, dar si de oportunitatea ivita de boala "Nasului".

Mai mult, se speculeaza chiar ca in maxim 2 ani presedintele FRF se va retrage inr-un post onorific, urmand a se cncentra pe activitatea de la UEFA, astfel ca Lupescu ar avea drum liber pentru postul mult-dorit.

Mircea Sandu si-a luat totusi masuri de siguranta si nu ii lasa fostului international mana libera in federatie, Adalbert Kassai, secretar general al forului si mana dreapta a lui Sandu mai bine de doua decenii, fiind cel care va superviza activitatea lui Ionut Lupescu.

Adunarea generala a FRF, in care va fi ales noul presedinte, este programata luni, 25 ianuarie, de la ora 11.

Citește și:
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a transmis joi, 26 ianuarie, că România şi Republica Moldova vor colabora mult mai strâns în domeniul infrastructurii. El a...
România redeschide un punct de frontieră cu Ucraina, după aproape 13 ani. Anunțul Guvernului
România redeschide un punct de frontieră cu Ucraina, după aproape 13 ani. Anunțul Guvernului
Guvernul a decis în şedinţa de joi, 26 ianuarie, deschiderea Punctului Internaţional de trecere a frontierei de stat şi a Biroului Vamal de Frontieră Racovăţ (județul Botoșani), România...
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Faptul ca federatia a devenit afacerea de familie a lui Mircea Sandu a avut urmari neplacute pentru fotbalul romanesc!