Ionut Lupescu, adevaratul sef al FRF?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 08:34
2130 citiri
Ionut Lupescu, adevaratul sef al FRF?

Chiar daca Mircea Sandu si Constantin Iacov se dueleaza pentru functia de presedinte al forului roman, tot mai multe voci sustin ca Ionut Lupescu ar conduce de fapt federatia, profitand de problemele de sanatate ale "Nasului".

Revenit in tara pentru a participa la alegeri, Sandu va parasi Romania imediat dupa ce va fi validat pentru inca un mandat in fruntea federatiei, el urmand un tratament complex la clinica oncologica din Nisa. Seful FRF isi va petrece o mare parte din prima jumatate a anului in Franta in incercarea de a preveni o recidiva a bolii.

Daca luam in considerare si indatoririle pe care "Nasul" le are la UEFA, timpul pe care il va aloca federatiei romane este tot mai mic, astfel ca directorul general, Ionut Lupescu, devine numarul 1 in fotbalul romanesc.

Gurile rele spun ca acesta este si motivul pentru care "Kaiserul" a decis sa nu candideze pentru postul de presedinte, fiind constient atat de popularitatea lui Mircea Sandu, dar si de oportunitatea ivita de boala "Nasului".

Mai mult, se speculeaza chiar ca in maxim 2 ani presedintele FRF se va retrage inr-un post onorific, urmand a se cncentra pe activitatea de la UEFA, astfel ca Lupescu ar avea drum liber pentru postul mult-dorit.

Mircea Sandu si-a luat totusi masuri de siguranta si nu ii lasa fostului international mana libera in federatie, Adalbert Kassai, secretar general al forului si mana dreapta a lui Sandu mai bine de doua decenii, fiind cel care va superviza activitatea lui Ionut Lupescu.

Adunarea generala a FRF, in care va fi ales noul presedinte, este programata luni, 25 ianuarie, de la ora 11.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

AUR cere demiterea de urgență a ministrului Agriculturii. „O păpuşă uşor manevrabilă”
AUR cere demiterea de urgență a ministrului Agriculturii. „O păpuşă uşor manevrabilă”
Dan Tanasă, deputatul AUR susţine că demiterea şefului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Ionuţ Lupu, după doar două luni de mandat, din cauză că ar fi blocat...
Ludovic Orban, despre comasarea alegerilor: "Am auzit că vor să modifice legea prin ordonanţă de urgenţă, ceea ce agravează şi mai mult abuzul"
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat miercuri, 21 februarie, despre comasarea alegerilor, că a auzit că guvernul vrea să modifice legea prin ordonanţă de urgenţă, ceea ce...
#Ionut Lupescu sef FRF, #Mircea Sandu presedinte FRF, #alegeri FRF 2010, #Sandu Iacov alegeri FRF , #Mircea Sandu
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Faptul ca federatia a devenit afacerea de familie a lui Mircea Sandu a avut urmari neplacute pentru fotbalul romanesc!