Ziare.com

Cum voia Ionut Lupescu sa ii pacaleasca pe jucatorii echipei nationale

Marti, 14 Iunie 2011, ora 18:22

   

Cum voia Ionut Lupescu sa ii pacaleasca pe jucatorii echipei nationale
Ionut Lupescu, directorul general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a vrut sa ii pacaleasca pe componentii echipei nationale carora le-ar fi propus contracte care ii dezavantajau.

Mirel Radoi, fost component al primei reprezentative, il acuza pe Lupescu de mai multe nereguli si marturiseste ca numai atentia lui Cristi Chivu, care a citit cu atentie respectivele contracte si a sesizat clauzele dezavantajoase, i-a salvat de la pierderea unor sume importante de bani.

"Cred ca multi dintre noi ar trebui sa ii multumim lui Chivu pentru ca a citit foarte atent contractele care ni s-au propus. El, fiind capitan, citea aceste contracte inainte. Nu vreau sa spun mai multe lucruri si e mai bine sa ramana asa", a declarat Radoi la GSpTV.

Ionut Lupescu le-a propus jucatorilor contracte de cedare a drepturilor de imagine, insa acestea nu erau limitate la perioada in care fotbalistii se aflau la lotul nationalei.

Daca le-ar fi semnat, jucatorii, mai ales cei cunoscuti, ar fi pierdut sume importante de bani pentru ca s-ar fi aflat in imposibilitatea de a-si vinde imaginea fara acordul firmei agreate de Lupescu.

Mirel Radoi a spus adio echipei nationale in urma unui conflict cu acelasi Ionut Lupescu.

M.D.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3831 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

apa in piua

Mananca ciuperci Radoi, nici dupa ce i s-a explicat de cinci ori tot nu a inteles; greu tare cu limba romana!

 
 

amice, toata stima dar romana spune sa scrii

sa fii destept cu doi ii.....te pup....apropos, Radoi spune lucruri reale ...numai lipsa inteligentei face un cititor sa comenteze asa *** ...mai cititi de n ori si cereti desene sa intelegeti...pt aceasta afacere l-a ejectat M Sandu pe mutulica Ionut ...in contract , pt prosti explic , se stipula, mentiona ca jucatorul x , component al nationalei nu poate sa-si vinda imaginea fara acordul , fara sa dea un procent firmei cu care Lupescu aranjase ilegal fara sa consulte jucatorii care semneaza de regula ca primarii...

tamirlane,sa inteleg ca tu ai inteles ceva din ce ai vomat?!

spune pe sleau:scoala lu dimano si te va intelege toata lumea!

Duca-se liga i

Pierdeau bani? Ce bani pierdeau ca si asa castiga sume astronomice pentru ce fac ei. Sa speram ca Mitica Dragomir va reusi sa transmita meciurile in sistem cu plata sa vedem cine se uita la ei. Ca spectatori am vazut ca nici o echipa nu e in stare sa umple un stadion. Sa intre capitalismul si in fotbal, sa functioneze dupa regulile de piata, nu dupa legile becalesti. Sa inceapa sa respecte regulamentele si obligatiile. E un inceput promitator cu Timisoara.

 

Sa inceapa sa joace fotbal ...

Ce zici?

Pierdut, suma de bani!

Caut ac, in carul cu fin! Semnat... Radoi

 

pierdut creier de dinamooist,il declar zero,oricum era....

unde nu e....nu insista!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor