Ponta, intre Fa, Doina! si scriitorul Hamlet: Nu puneti la suflet toate magariile

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 14:42
5281 citiri
Ponta, intre Fa, Doina! si scriitorul Hamlet: Nu puneti la suflet toate magariile
Foto: Ionutvulpescu.wordpress.com

Premierul Victor Ponta l-a imbarbatat miercuri, in sedinta de guvern, pe ministrul Culturii Ionut Vulpescu, spunandu-i sa nu puna la suflet faptul ca presa l-a taxat pentru gafa in care l-a incurcat pe scriitorul William Shakespeare cu personajul Hamlet.

"Il felicit pe ministrul Vulpescu pentru ideea scaderii TVA la carti, putem sa mergem si la biletele de teatru sau altele. Si va spun - ca sunteti mai tanar, nu asa batran ca mine - nu puneti la suflet toate magariile. Eu am pus 'Fa, Doina!', dvs. cu Hamlet lasati-o, faceti-va treba in continuare, restul e mai putin important. O sa ramaneti ca ministrul care a sprijinit sectorul cultural", i-a spus prim-ministrul lui Ionut Vulpescu.

Ponta, catre ministrul Apelor: "Tu ce faci, fa, Doina, aici?" (Video)

Ponta revine la Fa, Doina!: Minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Presa l-a taxat pe ministru pentru ca, de Ziua Internationala a Cartii, a confundat personajul Hamlet cu scriitorul William Shakespeare.

Gafa de proportii de la ministrul Culturii: Scriitorii Cervantes si Hamlet

"Sarbatoresc numai in 23 aprilie, dar si aceste date simbolice au importanta lor. Atunci constientizam cat de importanta este lectura, de pilda... Este o zi importanta pentru ca e legata de unii dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea, de Cervantes si Hamlet... ", a afirmat Vulpescu intr-un interviu acordat Realitatea TV, insa imediat s-a corectat si in loc de Hamlet a pronuntat numele lui Shakespeare.

#Ponta Vulpescu Hamlet, #Ponta gafa Hamlet, #Ponta Fa, #Doina Hamlet , #ministrul Culturii