Europarlamentarul Iosif Matula cere UE sanctionarea santajului mediatic
Iosif Matula / stiri Iosif Matula
Europarlamentarul PD-L Iosif Matula (foto) a cerut, in cadrul unei sesiunii plenare de la Strasbourg, ca santajul mediatic, campaniile la comanda, defaimarea imaginii sa fie condamnate public si sanctionate inclusiv prin reglementari stricte la nivel comunitar. Conform unui comunicat de presa al biroului din Arad al europarlamentarului, Iosif Matula a sustinut un discurs pe tema "Libertatea presei in Europa de Est", in cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg. "Bucurandu-ne de aceasta libertate trebuie, in acelasi timp, sa acceptam responsabilitatea de a avea masura veridicitatii. Campaniile la comanda, santajul mediatic, defaimarea imaginii trebuie condamnate public si sanctionate, inclusiv prin reglementari stricte la nivel comunitar", se mentioneaza in comunicatul de presa. Potrivit sursei citate, europarlamentarul democrat-liberal sprijina neconditionat libertatea absoluta a presei, "corelata insa cu o maxima ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Iosif Matula, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Link-uri utile:

Iosif Matula
Iosif Matula
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Iosif Matula, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.