Ziare.com
Home > Personalitati > Iosif Moldovan
Iosif Moldovan
A inceput restructurarea Postei Romane

Vineri, 27 Mai 2011, ora 14:59

A inceput restructurarea Postei Romane

Iosif Moldovan / stiri Iosif Moldovan

Secretarul de stat in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Iosif Moldovan, a declarat, vineri, la o intalnire cu primarii din judetul Satu Mare, ca a inceput restructurarea Postei Romane si astfel vor fi diminuate cheltuielile pentru a fi eliminata pierderea de 60 de milioane de lei inregistrata in 2010. "Restructurarea se va face in asa fel incat niciun cetatean sa nu ramana fara servicii postale", a spus secretarul de stat. La nivelul judetului Satu Mare, vor fi desfiintate juridic 23 de agentii din cele 68 existente, iar personalul va fi arondat agentiilor din localitati invecinate. Moldovan a precizat ca nu se vor face concedieri, dar posturile ramase vacante in urma pensionarilor nu vor mai fi ocupate.

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Iosif Moldovan, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Iosif Moldovan
Iosif Moldovan
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Iosif Moldovan, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor