O experiență completă alături de iPhone 13 Pro

Advertorial
Joi, 08 Septembrie 2022, ora 18:41
3902 citiri
O experiență completă alături de iPhone 13 Pro
FOTO: apple.com

Telefoanele inteligente ne încântă cu funcții din ce în ce mai inovative și integrează din ce în ce mai caracteristici ce ne fac viața mai ușoară. Telefonul nu mai e folosit de mult doar pentru apeluri, astăzi are rol și de aparat foto, și de asistent personal unde ținem o agendă personală cu evenimentele și planurile viitoare, ascultăm oricând muzica preferată, iar lista poate continua. În continuare vorbim de câteva accesorii pentru iPhone 13 Pro ce vă vor ajuta să duceți performanțele telefonului la un nou nivel. De exemplu, puteți conecta la telefon o boxă portabilă JBL ce are o autonomie de 20 de ore, cu ajutorul căreia veți asculta muzica preferată la o putere de 30W, mult superioară difuzoarelor integrate în telefon. De asemenea, aceasta este rezistentă la apă și praf, putând fi folosită în orice condiții, calitatea audio fiind și ea la un nivel superior.

Alte accesoriu interesant este un încărcător wireless ce poate fi util atât acasă, la birou cât și în mașină. Dacă atunci când ajungeți la job, obișnuiți să puneți telefonul pe birou, sau când sunteți în mașină, obișnuiți să puneți telefonul în suport, acum puteți urma aceeași rutină, dar telefonul să se și încarce în timp ce lucrați sau conduceți, în acest fel fiind tot timpul cu bateria încărcată, pregătiți de orice va urma în restul zilei.

Un gadget ce poate fi util, ținând cont că urmărește activitatea fizică și poate să vă informeze cu privire la sănătate, este un ceas inteligent sau o brățară de fitness ce se conectează prin bluetooth la iPhone 13 Pro și care vă poate informa când sunteți prea sedentar și trebuie să faceți mișcare, când aveți pulsul prea scăzut sau nivelul de oxigen din sânge nu este în limitele normale. Astfel de dispozitive urmăresc starea de sănătate prin diverși senzori și puteți analiza aceste date în timp real, de multe ori existând exemple prin care notificările au salvat viața utilizatorilor.

De asemenea, trebuie să acordați importanță sporită protecției pe care o oferiți telefonului, pentru că vă veți bucura de el pentru un timp îndelungat doar dacă este într-o stare cât mai bună, atât din punct de vedere vizual cât și al performanței. Dacă zgâriați camerele, nu veți mai fi mulțumiți de fotografii, dacă înfundați conectorul de încărcare și nu beneficiați de un încărcător wireless veți fi în situația în care nu veți mai putea încărca telefonul, dacă spargeți ecranul vă veți chinui să utilizați întregul telefon, de cele mai multe ori având și funcția de touchscreen de suferit. Și difuzorul poate avea de suferit dacă este lovit sau înfundat cu diverse scame sau alte gunoaie.

De asemenea, sunt mai multe tipuri de huse de iPhone 13 Pro. Acestea se împart pe nivelul de protecție oferită în funcție de materialul din care sunt confecționate, grosime, dar și de zona pe care o acoperă, unele fiind de tip bumper, ce nu protejează ecranul, iar altele, de tip carte, având o protecție și pentru ecran. Husele ce au o ranforsare în zona colțurilor oferă protecție suplimentară în momentele când veți scăpa sau lovi telefonul, aceste zone preluând șocurile și atenuând major eventualele pagube. De asemenea, puteți achiziționa folii de protecție atât pentru zona ecranului cât și pentru zona camerelor, având oricând posibilitatea să înlocuiți aceste folii dacă le zgâriați, fiind mult mai rentabil decât să schimbați întregul ecran. Totodată, puteți să optați să achiziționați o husă ce se axează mai mult pe aspectul plăcut al telefonului, fie că este una foarte colorată sau una dintr-un material plăcut la atingere, cum este pielea. Acestea vor proteja telefonul de orice situații neprevăzute și vă veți bucura mai mult timp de el.

Voi ce accesorii și gadgeturi folosiți pentru iPhone 13 Pro?

Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Anunțată recent, tehnologia ecranelor QDEL promite să revoluționeze industria televizoarelor, începând cu segmentul premium și extinzându-se treptat către gama de buget. În timp ce...
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
#iphone, #iPhone 13, #iphone 13 pro , #iphone