ÎPS Teodosie, așteptat să țină slujba de la mănăstirea „Peștera Sfântului Andrei”. Anunțul făcut de Jandarmerie

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 07:31
2069 citiri
ÎPS Teodosie, așteptat să țină slujba de la mănăstirea „Peștera Sfântului Andrei”. Anunțul făcut de Jandarmerie
Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică FOTO Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că marţi, de la ora 9.00, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie va săvârşi Sfânta Liturghie la mănăstirea ”Peştera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea constănţeană Ion Corvin.

Gruparea Mobilă de Jandarmi “Tomis Constanţa” a transmis că jandarmii şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică la această manifestare.

„Echipe de dialog aparţinând Jandarmeriei, împreună cu preoţi şi voluntari, vor îndruma permanent participanţii la eveniment şi îi vor sprijini în rezolvarea solicitărilor îndreptăţite ale acestora. Au fost stabilite trasee pentru deplasarea pelerinilor către racla cu sfintele moaşte şi au fost realizate marcaje pe traseul de acces în mânăstire, precum şi pentru participanţii la slujba religioasă astfel încât să se respecte distantarea fizică”, se arată în comunicatul Grupării Mobile de Jandarmi.

Jandarmii le reamintesc participanţilor că trebuie să poarte corect masca de protecţie şi să păstreze distanţa fizică faţă de celelalte persoane, pe toată durata evenimentului, în toate spaţiile închise, precum şi în cele deschise.

#teodosie, #jandarmerie, #Arhiepiscopia Tomisului , #Stiri IPS Teodosie
Comentarii