Irina Begu si Monica Niculescu, eliminate in semifinale la Roma de cea mai buna pereche de dublu din lume

Sambata, 14 Mai 2016, ora 22:31
24166 citiri
Irina Begu si Monica Niculescu, eliminate in semifinale la Roma de cea mai buna pereche de dublu din lume
Foto: fedcup.com

Irina Begu si Monica Niculescu au parasit proba de dublu de la Roma in semifinale, dupa infrangerea suferita in fata perechii formate din Sania Mirza si Martina Hingis.

Liderele dublului din tenisul feminin au castigat in doua seturi, scor 6-3, 6-4.

La doar o ora distanta de la meciul cu Serena Williams, Irina Begu a revenit pe teren pentru a se lupta alaturi de Monica Niculescu cu doua sportive legendare - Martina Hingis si Sania Mirza, ce formeaza cea mai buna pereche din tenisul feminin.

Hingis si Mirza au inceput in forta, conducand cu 4-0, insa fetele noastre au revenit la 3-4 si au avut serviciul pentru a egala. Acest lucru nu a fost insa posibil, iar Hingis si Mirza au luat astfel primul set cu 6-3.

Setul secund a fost ceva mai echilibrat, cu un joc mult mai bun din Irinei si a Monicai, dar experienta la dublu a adversarelor si-a spus cuvantul pe final.

Monica si Irina vor imparti un cec in valoare de 30.920 de euro pentru prezenta in semifinale.

Cele doua sportive planuiesc sa joace impreuna si la Olimpiada de la Rio, motiv pentru care parcursul de la Roma reprezinta un antrenament bun.

BEGU/NICULESCU - HINGIS/MIRZA 3-6, 4-6

22:32 - Final de meci! Hingis si Mirza merg in finala.

21:47 - Hingis si Mirza, liderele tenisului de dublu, castiga primul set spectaculos.

21:14 - A inceput meciul!

21:09 - Partida incepe cu Hingis la serviciu.

19:55 - Partida va incepe in jurul orei 21:00.

17:12 - Acum este cert. Irina va juca mai intai la simplu si abia apoi meciul de dublu.

15:15 - Aceasta partida este programata dupa incheierea duelului dintre Hlavackova/Hradecka - Makarova - Vesnina, ce va incepe la ora 15:30. Totusi, sunt sanse mari ca mai intai Irina sa joace la simplu, impotriva Serenei, si abia apoi la dublu, cel mai probabil in jurul orei 20:30. Ramaneti cu noi pentru noi detalii de la Roma.

15:05 - O alta solutie vehiculata este modificarea completa a programului, iar aceasta partida sa fie prima de pe terenul secundar.

14:47 - Sunt sanse mari ca acest meci sa fie mutat pe un alt teren pentru a putea incepe in momentul in care se va opri ploaia. Asta intrucat, daca s-ar respecta programul intiial, partida s-ar suprapune cu cea de simplu a Irinei.

Info: Partida este programata dupa ora 15:30, insa mai pot interveni modificari

Hingis si Mirza formeaza cea mai bun pereche din tenisul feminin.

Partida nu este televizata in Romania.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Monica Niculescu Irina Begu Roma, #Irina Begu Roma, #Irina Begu dublu Roma LIVE , #stiri Irina Begu