Presa externa, despre victoria magnifica a Irinei Begu la turneul WTA de la Miami

Sambata, 26 Martie 2016, ora 08:54
11726 citiri
Presa externa, despre victoria magnifica a Irinei Begu la turneul WTA de la Miami
Foto: Facebook/ Irina Camelia Begu

Presa externa a remarcat victoria magnifica reusita de Irina Begu, vineri, in turul al doilea al turneului WTA de la Miami, jucatoarea din Romania reusind o revenire incredibila.

Irina Begu a reusit sa castige partida cu Sabine Lisicki dupa 11 game-uri consecutive pierdute si dupa ce era condusa cu 5-0 in setul decisiv, salvand si o minge de meci.

"Sabine Lisicki s-a prabusit la 5-0 in al treilea set", titreaza L'Equipe.

"Dupa ce a pierdut primul set, Lisicki a codus cu 6-1, 5-0. Nemtoaica a pierdut urmatoarele sase game-uri, pierzand o minge de meci la 5-1 pe serviciul sau", mai scrie sursa citata.

"Sabine Lisicki s-a inclinat in trei seturi in fata romancei Irina Begu", scrie si Sport.fr.

"Lisicki si-a pierdut puterea in setul al treilea", noteaza nemtii de la Handelsblatt, in timp ce pe site-ul WTA scrie ca jucatoarea din Germania "a irosit un avantaj de 5-0 in setul decisiv in fata Irinei Begu".

Kicker noteaza ca "Sabine Lisicki a avut parte de o dezamagire crunta", in timp ce Sport.de subliniaza ca "nici macar Begu nu s-ar fi gandit cu cateva minute mai devreme" ca ar fi putut reveni in maniera in care a facut-o, dar ca a luptat game dupa game.

Irina Begu obtine o calificare magnifica la Miami: A revenit de la 0-5 in decisiv

Sportiva noastra a castigat meciul de vineri seara cu 6-4, 1-6, 7-6 (2). Nimic nu anticipa desfasurarea spectaculoasa a confruntarii de la Miami. Irina a luat un prim set echilibrat cu 6-4, a cedat clar setul secund cu 6-1, iar decisivul a inceput la discretia nemtoaicei.

Fosta finalista de la Wimbledon a avut 5-0, dar Irina a gasit resurse incredibile si a revenit in meci cu ajutorul a sase game-uri consecutive castigate.

Irina a servit chiar pentru castigarea partidei, dar Lisicki a facut break si totul s-a decis la tie-break. Aici, Irina a dominat categoric, a avut 5-0, iar in final s-a impus la 2.

In turul trei, Irina o va intalni pe Kristyna Pliskova, din Cehia, locul 101 WTA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#presa externa Irina Begu, #presa externa Begu Lisicki, #Irina Begu victorie Lisicki, #Irina Begu Miami, #Irina Begu revenire 0 5, #Irina Begu revenire set decisiv , #WTA