Surpriză de la Irina Binder la început de an: Am scris o carte despre noi

Advertorial
Marti, 21 Februarie 2023, ora 18:32
6557 citiri
Surpriză de la Irina Binder la început de an: Am scris o carte despre noi
FOTO: unsplash.com

Prima parte a anului 2023 vine cu o surpriză din partea Irinei Binder. Îndrăgita autoare va lansa în curând o nouă carte, pe care suntem siguri că o vei citi pe nerăsuflate. Titlul acesteia este Am scris o carte despre noi și deja se preconizează a fi un imens succes, la fel ca fiecare carte scrisă de Irina Binder.

Dacă nu ai citit până acum carti Irina Binder, vrem să îți prezentăm în continuare cele mai populare titluri ale autoarei. În primul rând, trebuie să știi că Irina Binder a început să scrie pe blog. În anul 2010, în miez de noapte, își așternea gândurile pe blogul numit Insomnii. În scurt timp de la publicarea primelor articole, a început să strângă o comunitate online ce îi împărtășea emoțiile și trăirile. Acolo, oamenii discutau despre iubire, despre dezamăgiri și alte stări prin care toți trecem la un moment dat, dar despre care se vorbea prea puțin. Oamenii se simțeau în sfârșit înțeleși și astfel, comunitatea din jurul blogului Insomnii a început să devină din ce în ce mai numeroasă. Astfel, a luat naștere ideea lansării unei cărți inspirate din viața reală, pe care oamenii care o citesc să o aprecieze și să rezoneze cu personajele creionate în roman.

Astfel, a apărut primul volum Fluturi, despre care autoarea nu credea că va fi atât de bine vândut. Fluturi este o carte, de fapt o întreagă serie despre iubire, lacrimi, resemnare, dezamăgire și speranță. Acțiunea trece prin toate stările pe care le poate simți o persoană și compară iubirea cu viața unor fluturi, de unde și denumirea întregii serii.

Având în vedere succesul enorm al cărții, fiind cel mai bine vândut titlu în perioada 2013-2017, cu siguranță îți va plăcea și ție. După ce a văzut cât de bine sunt primite cărțile ei și ce frumoasă este comunitatea creată în jurul blogului și seriei Fluturi, Irina Binder a decis să publice și cartea Insomnii, bazată pe articolele de blog pe care le publicase până atunci. Bineînțeles, cartea este mult mai cuprinzătoare, iar toți cei care au citit-o spun că este extrem de emoționantă.

Irina Binder a scris și despre prietenie, alături de buna ei prietenă Carmen Voinea-Răducanu. Vă rog să nu uitați că viața este un dar și, ca orice dar, trebuie prețuită și împărțită doar cu cei care merită. Care vă merită. Fiți pace, bucurie și iubire și vă asigur că viața vă va răsplăti cu povestea minunată pe care o meritați! A voastră prietenă, până la sfârșit, Irina Binder.

În anul 2021, Irina Binder a lansat cartea Iubirea te învață, despre cel mai frumos sentiment din lume și despre cum putem învăța să ne bucurăm din nou de lucruri mici, datorită iubirii.

Toate aceste cărți și nu numai sunt scrise cu ajutorul experiențelor de viață prin care a trecut Irina Binder. De aceea, multe persoane pot rezona cu fiecare poveste în parte. Nu uita să comanzi noul titlu al autoarei, Am scris o carte despre noi!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#irina binder, #carte, #carte irina binder , #carte