Cum vrea sa-si faca Irinel Columbeanu campanie si ce sigla si-a ales

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 20:30
5118 citiri
Cum vrea sa-si faca Irinel Columbeanu campanie si ce sigla si-a ales

Irinel Columbeanu a vorbit, vineri, despre modul in care isi va face campanie electorala pentru Primaria Capitalei, spunand ca nu doreste sa cheltuie foarte mult, deoarece se identifica cu cetatenii Bucurestiului.

"Ma identific perfect cu acesti oameni care ma intreaba ce vreau sa fac. Nu o sa fac o mare campanie pe ziduri, cu bannere, sunt niste bani cheltuiti degeaba, deoarece eu ma identific cu oamenii", a spus Irinel Columbeanu, intr-o emisiune la B1 TV.

Omul de afaceri a prezentat, in premiera, si sigla si sloganul sau de campanie - este vorba despre imaginea unei salvari, iar sloganul va fi "Votati Salvarea!".

Columbeanu adauga ca notorietatea pe care i-a adus-o calitatea de om de afaceri, dar si expunerea in tabloide a vietii sale personale poate constitui un avantaj in cursa electorala.

"In aceasta atmosfera de cvasi-campanie electorala, orice aparitie care reuseste sa transmita si o parte din mesajul meu ma avantajeaza", a declarat Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri s-a declarat nemultumit si de atitudinea oamenilor politici privind candidatura sa, sustinand ca "a fost luat la misto", fara sa se ia in considerare faptul ca, potrivit legii, orice persoana are dreptul de a candida.

"Ca sa votati, nu vreti sa aveti si o oferta, va plac meniurile cu un singur fel de mancare?", a spus Irinel Columbeanu.

Foto: B1TV

Un sondaj realizat de Ziare.com il plaseaza pe Irinel Columbeanu pe locul trei in topul preferintelor cititorilor pentru Primaria Capitalei, dupa Sorin Oprescu si Monica Macovei. Majoritatea cititorilor Ziare.com sustin ca Irinel Columbeanu are cele mai bune sanse daca ramane independent, dar si daca prezinta un program concret pentru Primarie.

Voteaza si tu: Ce sanse are Irinel Columbeanu la Primaria Capitalei? - Sondaj

Acesta a precizat ca, in opinia sa, cel mai mare obstacol in intentia sa de a candida la Primaria Capitalei il reprezinta postura de independent, care il va atrage intr-o "capcana", avand in vedere ca membrii din Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) sunt persoane politice si voteaza in functie de interesele de partid.

Columbeanu isi exprima intentia de a sustine, pentru candidaturile la consiliul Capitalei, persoane care traiesc in alte tari ale Uniunii Europene.

"Vreau sa propunem alegatorilor, tocmai pentru a sparge aceasta nuca tare a activitatii politice a primarului general, in felul urmator - alegem niste cetateni ai tarilor europene, pe care nu putem sa-i propunem pe liste, dar le acordam suportul.

Ca sa nu se simta domnii de la Paris, sa le bata inima prea mult ca ne dau fonduri si facem noi ceva cu ele, gasim niste baieti din Franta, Belgia, nu conteaza apartenenta politica - nu importam politica -, asta inseamna alegerea unei echipe", a spus Irinel Columbeanu, adaugand ca unul dintre consilierii Capitalei alesi in acest fel ar putea chiar fi sustinut pentru postul de viceprimar.

Ce cred politicienii despre candidatura lui Irinel Columbeanu la Primaria Capitalei

Omul de afaceri a precizat ca printre planurile sale pentru Primaria Capitalei intra si acordarea de asistenta medicala de urgenta pensionarilor nedeplasabili in spitale.

In ceea ce priveste viata sa controversata si petrecerile la care se duce, omul de afaceri mai spune ca ii place viata de noapte: "Cand sunt in club si e muzica la maxim, atunci imi vin cele mai bune idei", spune Irinel Columbeanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Irinel Columbeanu, #Columbeanu sigla, #Columbeanu Primarie , #candidat Primaria Capitalei