Irinel Columbeanu: Irina este cea care refuza sa plece la Monica

Joi, 14 Aprilie 2011, ora 19:25
2822 citiri
Irinel Columbeanu: Irina este cea care refuza sa plece la Monica

Omul de afaceri Irinel Columbeanu precizeaza, joi, printr-un comunicat, ca va fi de acord ca fiica sa, Irina, sa fie incredintata mamei indata de decizia in acest sens "va deveni oficial investita, iar executarea ei incuviintata".

In plus, spune el, "refuzul de a pleca la mami" vine din partea copilului.

"In legatura cu speculatiile aparute in presa, potrivit carora m-as opune la executarea Deciziei de incredintare a Irinei catre Monica Columbeanu, doresc sa informez opinia publica cu privire la faptul ca de indata ce aceasta decizie va deveni oficial investita, iar executarea ei incuviintata, nu ma voi opune ca executorul judecatoresc sa-si duca la indeplinire mandatul incredintat de instanta competenta.

Legat de aceasta, consider ca aceleasi speculatii, potrivit carora ducerea la indeplinire a executarii acestei Decizii se va face cu suportul si asistenta institutiilor de forta ale statului, nu fac altceva decat sa tensioneze si mai mult atmosfera artificial incarcata cu senzational din jurul acestui caz.

Efectele pot fi atat potential defaimatoare prin disproportie privind rolul fortelor de ordine, cat si mai ales potential traumatizante pentru minora si de care sper ca mama ei sa tina cont cand va alege forma de executare", afirma Columbeanu, intr-un comunicat remis Mediafax.

Omul de afaceri sustine ca Irina este cea care refuza sa se duca la Monica.

"Refuzul de a pleca la mama nu vine din partea mea, ci din partea copilului, care plange in continuu si ma roaga 'sa nu o dau la mama'", sustine Columbeanu, apreciind ca este de datoria sa sa tina cont de "parerea vehement exprimata" a fiicei sale.

El considera ca trebuie sa respecte "dreptul copilului de a-si exprima liber opinia asupra oricarei probleme care il priveste" si isi exprima speranta ca si executorul judecatoresc care va veni "sa execute silit copilul la cererea Monicai Columbeanu" va respecta prevederile legale potrivit carora "autoritatile publice sunt obligate sa respecte aceste drepturi garantate oricarui copil de statul roman", prin lege.

Omul de afaceri asociaza comunicatului sau si un link catre "ultima inregistrare ce atesta parerea Irinei asupra a ceea ce urmeaza", intitulat "Irina Columbeanu: de ce nu vrea la mami".

Irina Columbeanu, intr-o noua inregistrare: N-o plac pe mami ca ma batea (Video)

Monica Columbeanu o poate lua pe Irina de la Izvorani cu executor judecatoresc, cererea sa de executare silita a deciziei de incredintare a copilului fiind admisa, joi, de instanta Judecatoriei Buftea.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#comunicat Irinel Columbeanu, #Irina refuz Monica Columbeanu, #Irinel Columbeanu Irina refuz, #custodie Irina Columbeanu , #Irina Columbeanu