Irinel Columbeanu s-a dat din nou in petic

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 07:26
8636 citiri
Irinel Columbeanu s-a dat din nou in petic
Foto: Arhiva

Tatal mult discutatei copile a trecut de la faza de simplu intervievat pe langa portiera masinii, la rangul de invitat al emisiunii, alaturi de comentatori, analisti, specialisti si cu dibaciul moderator Radu Moraru.

Poate mi s-a parut, dar am avut impresia ca, in ochii invitatului, sclipea placerea de a se sti mediatizat la ora de varf.

Ardea de dorinta sa explice natiunii ce inseamna dragostea paterna pentru un parinte iubitor, care isi expulzeaza fiica din apartamentul de lux, pentru ca, nu cumva, profitand de fiica, sa se bucure si mama ei de tot confortul, impreuna cu ea.

Principiul tatalui iubitor suna asa: decat se le pun pe amandoua in lux, mai bine le las pe amandoua intr-un apartamnent vechi, cu miros de ghena pe scara, unde vizita mea va avea efect cand voi trece pe acolo, dat cu spray.

Dar nimic nu-l scandaliza mai rau pe tatal iubitor, decat faptul ca, in lipsa mamei, copilul era supravegheat de o matusa, in loc sa fie dat pe mana lui, cel care nu primise de la judecator dreptul la custodie.

Trecand peste toate elucubratiile jenante ale interlocutorului, domnul Radu Moraru, foarte abil in provocarea partenerilor de conversatie, nu l-a crutat pe emotionatul tata de la o intrebare fatisa. Redau din memorie:

"Daca fetita v-ar fi fost incredintata dvs si daca erati in situtatia sa lipsiti cateva zile din tara, ati fi incredintat-o altei persoane sau ati fi rugat-o pe mama sa aiba grija de ea?"

Muscand nada din plin sau poate neavand incotro, domnul Columbeanu a raspuns foarte sigur pe el, convins ca ne lasa tablou (reproduc tot din memorie):

"Sigur ca i-as fi incredintat-o numai mamei".

Sa recapitulam. Omul care n-a lasat copilul din mana decat dupa ce executorii judecatoresti au taiat poarta cu uneltele, dupa ce a dat penibilul spectacol cu masina salvarii simuland boala copilului perfect sanatos, dupa ce a insultat pe toate drumurile si mama copilului, si matusa, si bunica si tot ce a intalnit in cale legat de viitoarea fosta sotie, dintr-o data, hop, omul acesta se da gentelman.

Penibila situatie. Am o deosebita stima pentru moderatorul care, la asa ceva, n-a raspuns nimic. Era prea de oaie si prea cusuta cu ata alba, pentru ca telespectatorul sa nu traga singur jalnicele concluzii.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Irinel Columbeanu Irina, #Irinel Columbeanu custodie , #Irina Columbeanu