iRobot lansează cel mai avansat robot aspirator cu mop 2 în 1. Sistemul iRobot OS - actualizări importante și atent gândite

Advertorial
Marti, 27 Septembrie 2022, ora 18:26
5561 citiri
iRobot lansează cel mai avansat robot aspirator cu mop 2 în 1. Sistemul iRobot OS - actualizări importante și atent gândite
FOTO: irobot.ro

Primul robot 2 în 1 cu adevărat autonom, dotat cu un mop complet retractabil. Roomba Combo™ j7+ aspiră și spală simultan fără a uda zona de covoare.

iRobot OS 5.0 permite seriei de roboți j7 să evite mai multe obiecte și să curețe mai multe zone specifice; oferă un control mai mare cu ajutorul comenzilor vocale, și un control personalizat pentru întreaga gamă.

iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), liderul categoriei de roboți casnici, a lansat astăzi noul Roomba Combo™ j7+, cel mai avansat robot aspirator cu mop, împreună cu actualizări inteligente ale sistemului de operare iRobot OS 5.0.

Produsul este conceput pentru locuințe în care se găseșc multi-suprafețe precum covoare, carpete și podele dure și este destinat celor care își doresc un aspirator robot dotat cu mop. Roomba Combo™ j7+ se deosebește de orice alt robot 2 în 1 prin faptul că aspiră și șterge în cadrul unui singur program, economisind timp și menținând podelele îngrijite și curate. Acest lucru este posibil datorită unui mop total retractabil care se ridică în partea de sus a robotului atunci când întâlnește zone cu carpete și covoare – primul 2 în 1 de acest fel, pentru a evita murdărirea și udarea suprafețelor cu covor și carpete. iRobot OS 5.0 introduce noi funcții și experiențe digitale care îmbunătățesc inteligența și capacitatea de personalizare a funcțiilor întregii game de roboți cu conectare Wi-fi, oferind actualizări atent gândite pentru proprietarii de animale de companie, familiile ocupate și cei care caută mai mult control asupra modului în sunt curățate pardoselile.

„iRobot OS oferă inteligența care alimentează roboții noștri. Aduce la viață produse casnice, atent gândite și inteligente, care respectă, se integrează, înțeleg casa și stilul de viață al utilizatorului, transformând roboții noștri într-un partener valoros și de încredere ce îl au în casă”, a declarat Colin Angle, președinte și CEO iRobot.

Roomba Combo™ j7+ îmbină perfect inteligența sistemului de operare iRobot OS cu hardware-ul proiectat pentru a oferi clienților o soluție unică ce răspunde nevoilor de curațare a podelelor prin aspirare și ștergere, capabil să păstreze carpetele, covoarele și podelele dure mai curate și proaspete în fiecare zi, astfel încât clienții să se poată bucura de lucrurile cu adevărat importante.

Roomba sărbătorește în acest an 20 de ani, iar cu această ocazie, iRobot OS oferă în dar gamei noastre de produse conectate Wi-fi mai multă inteligență, permițând noi moduri de curățare pentru clientii existenți iRobot.

Cel mai avansat robot aspirator cu mop 2 în 1 - Roomba Combo j7+

„Până astăzi, mulți roboți de curățare 2-în-1 de tipul aspirator și mop au oferit o experiență precară utilizatorilor, deoarece necesită programe diferite care consumă timp pentru aspirare și ștergere, sau fac mai multă mizerie prin faptul că nu ridică complet mopul cu lavetă pentru a evita udarea și murdărirea zonelor cu carpete și covoare. Roomba Combo™ j7+ rezolvă în mod unic toate aceste probleme pe care utilizatorii le-au întâmpinat până acum”, a declarat Keith Hartsfield, director produse iRobot. „Datorită sistemului de operare iRobot OS, aspiratorul Roomba Combo™ j7+ va deveni din ce în ce mai inteligent, deoarece va descărca automat noi capabilități ori de câte ori le lansăm. De fiecare data când sunt dezvoltate noi îmbunătățiri, robotul le primește automat, ca prin magie.”

Spre deosebire de alte produse 2-în-1, Roomba Combo™ j7+ aspiră mai întâi carpetele și covoarele, apoi aspiră și șterge simultan podele dure, economisind timp utilizatorilor prin curățarea zonei printr-o singură trecere. Folosind senzori avansați, robotul este capabil să detecteze diferite tipuri de podea. Când Roomba Combo j7+ se apropie de carpete și covoare, brațele cu mopul complet retractabil, ridică suportul cu laveta umedă în partea de sus a robotului – similar unei mașini decapotabile care își ridică acoperișul - prevenind mizeria umedă.

Datorită sistemului de operare iRobot OS și sistemului PrecisionVision Navigation cu care este dotat robotul, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la curățare și obiectele pe care acesta le întâlnește. Roomba Combo™ j7+ recunoaște peste de 80 de obiecte comune1, ceea ce îi permite robotului să curețe la comandă mai multe locuri specifice, cum ar fi în jurul litierei animalului de companie, în jurul vasului de toaletă, în zona mașiniii de spălat vase precum și în multe altele locuri. De asemenea, permite robotului să detecteze și să evite obstacole precum șnururi, haine, pantofi, șosete, rucsacuri, boluri, jucării pentru animalele de companie și excrementele solide ale acestora. Pentru a face curățarea și mai ușoară, utilizatorii pot asocia robotul cu un asistent vocal și îi pot spune pur și simplu să curețe anumite camere sau anumite obiecte din casa dvs. Robotul face instant ceea ce îi este solicitat. 2 Roomba Combo™ j7+ înțelege aproximativ 600 de comenzi vocale, mai mult de orice alt robot aspirator 2-în-1. Utilizatorii își pot personaliza modul de curățare Roomba Combo™ j7+ cu ajutorul aplicației iRobot Home, având posibilitatea de a alege exact ce camere necesită aspirare și ștergere de tip mop, sau doar aspirate, totodată pot ajusta cantitatea de soluție de curățare pe care doresc să o distribuie mopul.

Singurul mop total retractabil care se ridică în partea de sus a robotului pentru a menține covoarele mereu uscate

Alți roboți de curățare de tipul 2 în 1 ridică suprafața cu lavetă a mopului doar câțiva milimetri – sau chiar deloc – și, în consecință, pot lăsa multă mizerie sau uda covorul. Roomba Combo™ j7+ este singurul aspirator robot 2-în-1 cu un mop care se ridică în partea de sus a robotului, complet, departe de carpete sau covor. Două brațe metalice, complet retractabile, durabile, ridică mopul atunci când robotul detectează zone cu covor, prevenind udarea sau murdărirea acestora.

Primul robot aspirator și mop cu adevărat autonom

Roomba Combo™ j7+ este cu adevărat ușor de utilizat. Robotul dtectează când este atașată laveta pentru mop și rezervorul plin cu soluție - în acest caz trece automat în modul de ștergere pentru pardoseală. Alte dispozitive 2-în-1 au un mop pe care trebuie să-l atașați manual după ce ați terminat aspirarea, ceea ce înseamnă timp și muncă suplimentară. Cu Roomba Combo™ j7+, brațul mopului este deja atașat și gata de utilizare. În plus, cu ajutorul sistemului de eliminare automată a murdăriei Clean Base®, puteți uita de aspirare luni întregi. Sistemul Clean Base permite aspiratorului Roomba Combo™ j7+ să golească murdăria și deșeurile colectate într-un sac închis, care nu trebuie schimbat timp de până la 60 de zile.

iRobot OS 5.0 Home Intelligence – Curățați unde doriți, când doriți

Sistemul de operare iRobot OS oferă o experiență premium și personalizabilă pentru toți clienții săi, inclusiv pentru posesorii de animale de companie, familiile ocupate și totodată, pentru oricine care caută mai mult control atunci când este vorba despre curățenie. Ca parte a evoluției continue a sistemului de operare iRobot OS, compania introduce noi funcții și experiențe digitale bine gândite care îmbunătățesc inteligența, personalizarea și controlul întregii game de aspiratoare robot Roomba mopuri robot Braava jet™, produse cu posibilitate de conectare Wi fi .3 Extinderea capacității de recunoaștere a obiectelor permite mai multe comenzi, o navigare precisă, evitarea cu success a obstacolelor, recunoașterea mai multor etaje și dezvoltarea mai multor funcții dedicate posesorilor de animale de companie, decât orice alt robot. 3

  • Curăță mai multe locuri specifice la comandă – Noi recomandări pentru zone de curățare extind vocabularul vizual al sistemului de operare iRobot. Pe lângă obiectele enumerate anterior: canapele, mese sau blaturi de bucătărie, bradul de Craciun, aspiratoarele robot Roomba cu Imprint® Smart Mapping și mopul robot Braava jet m6 pot acum detecta și recomanda în mod proactiv zone de curățare precum zonele din jurul mașinii de spălat vase, cuptorului, în jurul zonei de depozitare a gunoiului sau a vasului de toaletă, în jurul bolurilor cu mâncare pentru animale de companie.3 Utilizatorii își pot personaliza inclusiv Harta inteligentă prin marcarea în aplicație a unor zone precise, pentru curățare în funcție de propriile nevoi. Folosind dispozitive compatibile cu Alexa sau Google Assistant, utilizatorii pot învăța robotul să curețe aceste zone cu ajutorul comezilor vocale, totul devenind mult mai simplu.
  • Evită mai multe obstacole – Aspiratoarele robot din seria j Roomba pot detecta și evita chiar mai multe obstacole decât înainte, oferind o mai mare siguranță familiilor ocupate și posesorilor de animale de companie, că treaba va fi făcută. Roboții Roomba Seria j vor recunoaște și evita de acum: jucăriile și bolurile pentru animale de companie, litierele, rucsacuri, în plus față de articolele acceptate anterior, precum: pantofi / papuci, șosete, cabluri, căști, îmbrăcăminte, prosoape, excremente solide ale animalelor de companie.
  • Butonul << Skip >> – Pentru atunci când lucrurile nu merg întotdeauna conform planului, inclusiv în cazul curățeniei. Acum poți da cu ușurință Skip unei camere în timpul programului de curățare, ca Roomba să nu intre în acea cameră, fără a întrerupe programul. Apăsând butonul Skip în aplicația iRobot Home sau prin intermediul unei comenzi vocale cu ajutorul asistentului virtual Alexa, va sări camera sau zona mentionată și va trece la curațarea următoarei camera, fără întreruperi nedorite.
  • Utilizați mai multe comenzi rapide Siri – utilizatorii iOS pot acum crea comenzi rapide Siri pentru a curăța direct o cameră și pot salva comanda ca „Favorites” în aplicația iRobot Home. Acum cu ajutorul unei comenzi vocale utilizatorii îi pot spune lui Siri să curețe zone precum sufrageria, sau pot începe un program de curățare salvat ca favorites” doar cu ajutorul vocii.

Angajamentul iRobot față de datele clienților, confidențialitate și Securitate

Produsele iRobot și sistemul de operare iRobot OS susțin angajamentul acestei companii față de confidențialitatea și securitatea datelor clienților. Toate datele sunt păstrate în siguranță de la început până la sfârșit, încorporând mai multe straturi de protecție a roboților, cloudului și aplicației companiei. iRobot tratează datele clienților la cele mai înalte standarde de protecție a confidențialității și, a câștigat certificatul de confidențialitate TRUSTe (TRUSTe Certified Privacy Seal), recunoscut la nivel global, în acest scop. Clienții își pot actualiza setările în aplicație în orice moment pentru a decide ce informații poate accesa iRobot. iRobot nu vinde și nu va vinde datele clienților. „La iRobot, protejarea datelor și a confidențialității clienților este de cea mai mare importanță pe măsură ce explorăm viitorul roboticii domestice și viitorul casei”, a continuat Colin Angle. „Știm că utilizatorii ne primesc în casele lor pentru că au încredere în faptul că produsele noastre îi vor ajuta să facă mai mult și că le vom respecta datele. Luăm această încredere în serios.” iRobot este, de asemenea, prima companie din domeniul roboților casnici care a obținut marca de Securitate cibernetică TÜV SÜD pentru aspiratorul robot Roomba j7/j7+ ca un cadru mai strict care depășește standardul industriei. În prezent, compania se străduiește să atingă același nivel de certificare pentru aspiratorul robot și mopul Roomba Combo j7/j7+.

Disponibilitate

Din 4 octombrie, aspiratorul robot Roomba Combo j7+ va fi disponibil și în Europa și va fi disponibil pe alte piețe internaționale din al 4-lea trimestru al anului 2022.

În România, noul robot aspirator Roomba Combo™ j7+ va fi disponibil începând cu luna Octombrie pe siteul www.iRobot.ro

Actualizările iRobot OS 5.0 au început să fie distribuite clienților din întreaga lume.

Mai multe informații depre produsele iRobot în România pot fi găsite pe www.iRobot.ro

Mai multe informații despre iRobot Corp pot fi găsite aici: http://media.irobot.com/media-kits.

1 Comportamentul robotului variază în funcție de obiect.

2 Funcționează cu Alexa, dispozitive compatibile cu Asistentul Google și Siri. Alexa și toate siglele asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com sau ale afiliaților săi. Google este o marcă comercială a Google LLC. Siri este o marcă comercială înregistrată a Apple Inc., înregistrată în S.U.A. și în alte țări și regiuni.

3 Anumite funcții digitale iRobot OS vor funcționa numai cu roboții Imprint® Smart Mapping, cum ar fi seria Roomba i, seria Roomba s, aspiratoarele robot Roomba j și mopurile robot Braava jet m6. Timpul și disponibilitatea funcțiilor iRobot OS pot diferi, de asemenea, în funcție de model.

Despre iRobot Corp.

iRobot este o companie globală de robotică pentru consumatori care proiectează și construiește roboți inteligenți și inovații pentru case SMART pentru a îmbunătăți viața. iRobot a introdus primul aspirator robot, Roomba, în 2002. Astăzi, iRobot este o companie globală care vinde milioane de roboți în întreaga lume. Portofoliul de produse iRobot include tehnologii și concepte avansate în curățare, cartografiere și navigare. Pe baza acestui portofoliu, inginerii iRobot creează roboți și dispozitive inteligente pentru casă care ajută clienții să întrețină casa mai ușor și să o transforme într-un loc mai sănătos pentru a trăi. Pentru mai multe informații despre iRobot, vizitați www.irobot.com.

Pentru investitorii iRobot

Anumite declarații din acest comunicat de presă, care nu se bazează pe informații istorice, constituie declarații prospective făcute în conformitate cu prevederile privind sfera de siguranță ale Litigation Reform Act din 1995. Acest comunicat de presă conține declarații anticipative exprese sau implicite cu privire la așteptările iRobot Corporation legate de disponibilitatea produselor noi și a noilor caracteristici ale produsului, inclusiv caracteristici care extind performanța produsului în timp și certificările de confidențialitate. Declarațiile făcute nu sunt promisiuni sau garanții, ci sunt supuse diferitelor riscuri și incertitudini, dintre care multe sunt în afara controlului nostru, care ar putea face ca rezultatele reale să difere semnificativ de cele anticipate în aceste declarații prospective. Investitorii existenți și potențiali sunt atenționați să nu se bazeze în mod nejustificat pe aceste declarații prospective, care vorbesc doar de la data acestui raport. iRobot nu își asumă nicio obligație de a actualiza sau revizui informațiile conținute în acest comunicat de presă ca urmare a unor noi informații, evenimente sau circumstanțe viitoare sau altfel. Dezvăluiri suplimentare despre aceste și alte riscuri cu care se confruntă iRobot sunt incluse în dezvăluirile incluse în dosarele publice la Securities and Exchange Commission și, printre altele, în cel mai recent Raport anual al nostru pe Formularul 10-K.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#irobot, #lansare, #aspirator robot, #mop robot, #iRobot OS , #gadget