Ziare.com
Home > Personalitati > Istvan Antal
Istvan Antal
Antal Istvan, despre reorganizarea dorita de PDL: Nu putem fi stransi cu usa

Marti, 14 Iunie 2011, ora 16:54

Antal Istvan, despre reorganizarea dorita de PDL: Nu putem fi stransi cu usa

Istvan Antal / stiri Istvan Antal

Deputatul UDMR Antal Istvan a declarat, marti, ca nici nu se pune problema ca Uniunea sa accepte o reimpartire administrativa a Romaniei in opt judete, afirmand ca maghiarii nu pot fi "stransi cu usa". "Este nevoie de un dialog. Nu suntem de acord sa facem o reimpartire asa pe picior cum vrea PDL, nu inghitim chestia asta, nu putem fi stransi cu usa", a sustinut Antal Istvan, precizand ca Uniunea a depus la Parlament mai demult un proiect de lege privitor la reimpartirea administrativa asupra caruia trebuie discutat si care se afla in comisiile Camerei Deputatilor. Mai mult, el a spus ca nu este de acord nici cu trecerea "la pachet" a reorganizarii administrative a tarii si a Statutului minoritatilor. "Nu vrem sa ni se serveasca la pachet statutul si reorganizarea (...) si din doua miscari sa ridicam mana si gata", a mai explicat parlamentarul. Antal Istvan a mai subliniat ca, in urmatoarea perioada, in data de 25 iunie ...

10 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Istvan Antal, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Istvan Antal
Istvan Antal
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Istvan Antal, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor