Italian arestat după ce și-a obligat soția să nu se spele și să stea pe întuneric seara. Ce ”pedeapsă” îi aplica dacă nu respecta regulile

Vineri, 28 Octombrie 2022, ora 13:15
2973 citiri
Italian arestat după ce și-a obligat soția să nu se spele și să stea pe întuneric seara. Ce ”pedeapsă” îi aplica dacă nu respecta regulile
Soțul agresiv a fost plasat în arest preventiv pentru rele tratamente în familie în formă agravată FOTO Pixabay

Un bărbat din orașul italian Veroli a ajuns în instanță după ce și-a bătut soția pentru că a continuat să se spele și să aprindă lumina, deși i-a interzis, relatează Il Mesaggero.

Bărbatul, un funcționar de 53 de ani, i-a interzis soției sale să se spele și i-a cerut să stea pe întuneric seara pentru a face economii la consumul de energie.

Deși a fost bătută de mai multe ori pentru că nu a respectat regulile, femeia a îndurat un timp ”pedepsele”, temându-se că bărbatul îi va lua cele două fete minore de lângă ea. În cele din urmă a decis însă să fugă din casa despre acum acum spune că era o închisoare.

Ea le-a declarat anchetatorilor că soțul său îi reproșa mereu că este singurul din casă care lucrează, aduce bani și plătește facturile, potrivit G4Media.

Femeia, care nu avea voie nici măcar să-și vadă familia, a mai spus că obișnuia să se furișeze la casa părinților pentru a face un duș.

În urma plângerii sale, soțul agresiv a fost plasat în arest preventiv pentru rele tratamente în familie în formă agravată. Bărbatul a respins toate acuzațiile.

Acum, femeia, care este îngrijită de serviciile sociale, își caută un loc de muncă pentru a-și putea întreține copiii.

#italian arestat, #sotie batuta, #consum energie, #dus , #Italia