Iubitul Elenei Udrea a vizitat-o în Bulgaria. Mesajul transmis în țară: "Nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec"

Miercuri, 20 Aprilie 2022, ora 15:09
2982 citiri
Iubitul Elenei Udrea a vizitat-o în Bulgaria. Mesajul transmis în țară: "Nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec"
Elena Udrea alături de fiica ei FOTO Facebook/ Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a anunțat că a vizitat-o pe aceasta în Bulgaria, marți, 19 aprilie, când judecătorii au decis extrădarea acesteia.

Acesta a postat pe pagina sa de pe Facebook ceea ce partenera lui l-a rugat să transmită.

"După vizita mea de ieri în Bulgaria, Elena dorește să va transmită gândurile ei", a scris acesta, lăsând, în continuarea postării câteva rânduri scrise de Udrea:

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, că nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”

Instanţa a acceptat cererea autorităţilor române care au cerut ca Elena Udrea să fie extrădată în România pentru a-şi ispăşi condamnarea de şase ani la închisoare în dosarul legat de organizarea Galei Bute. Decizia poate fi atacată de Udrea cu apel în cinci zile.

Elena Udrea va fi adusă în ţară după ce hotărârea unei instanţe bulgare privind extrădarea sa rămâne definitivă, a declarat, marţi, 19 aprilie, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Primele imagini cu Dani Alves la ieșirea din închisoare VIDEO
Primele imagini cu Dani Alves la ieșirea din închisoare VIDEO
După ce a plătit o cauţiune de un milion de euro, Dani Alves, care a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol, dar a făcut apel, a părăsit luni închisoarea în...
Anunț oficial: Dani Alves poate ieși din închisoare. Ce s-a întâmplat în procesul de viol
Anunț oficial: Dani Alves poate ieși din închisoare. Ce s-a întâmplat în procesul de viol
Fostul fotbalist brazilian Dani Alves, condamnat în luna februarie la o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol, a plătit cauţiunea stabilită la un milion de euro şi va...
#iubit, #Elena Udrea, #vizita, #Bulgaria, #inchisoare, #proces, #extradare , #stiri Elena Udrea