Iulia Timosenko vrea inapoi in inchisoare

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 11:54
3037 citiri
Iulia Timosenko vrea inapoi in inchisoare
Foto: Arhiva

Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timosenko, refuza tratamentul din spitalul in care este internata si a cerut sa se intoarca la inchisoare, a anuntat, vineri, avocatul sau.

"Iulia Timosenko refuza sa fie tratata in conditii inumane si sub o supraveghere video brutala, mai ales ca aceste filmulete ar putea fi publicate pe Internet", a spus avocatul fostului lider de la Kiev, Serhiy Vlasenko, citat de Interfax.

El a mentionat ca dorinta lui Timosenko a fost exprimata printr-o scrisoare si ca se asteapta ca fostul premier ucrainean sa fie transferat inapoi in inchisoare, in urmatoarele zile.

Vlasenko a tinut sa sublinieze faptul ca unul dintre filmuletele care o arata pe Timosenko in spital a fost deja postat pe Internet.

"In primul rand, vreau sa confirm ca aceasta scrisoare este autentica in proportie de 90%, mai ales partile in care sunt exprimate ingrijorarile fata de tratamentul inuman la care este supusa clienta mea", a adaugat avocatul.

Iulia Timosenko a fost incarcerata in august 2011, dupa ce a fost condamnata la sapte ani de inchisoare pentru abuz de putere, in timpul mandatului sau de premier.

Timosenko a protestat stand 24 de ore intinsa pe o podea din beton

Fostul prim-ministru ucrainean a fost acuzat de semnarea unui contract de gaze cu Rusia care a fost impotriva intereselor publice ale Ucrainei, dovedindu-se a fi dezavantajos.

Evghenia Timosenko, fiica fostului premier ucrainean, a vizitat Romania cu ocazia congresului Partidului Popular European (PPE), care a avut loc miercuri si joi, multumindu-i presedintelui tarii noastre, Traian Basescu, pentru sprijinul acordat mamei sale si fortelor democratice din tara sa.

Evghenia Timosenko: La Bucuresti atmosfera e una de libertate

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Iulia Timosenko refuza tratament medical, #Iulia Timosenko tratament medical, #iulia timosenko inchisoare , #inchisoare