Timosenko: Sunt gata sa iau o mitraliera si sa-l impusc in frunte pe Putin (Video)

Luni, 24 Martie 2014, ora 21:01
6622 citiri
Timosenko: Sunt gata sa iau o mitraliera si sa-l impusc in frunte pe Putin (Video)
Foto: Reuters

O conversatie intre Iulia Timosenko si Nestor Shufrych, fost secretar adjunct al Consiliului Apararii ucrainean, a aparut luni pe Internet, in cadrul careia Timosenko spune ca ucrainenii ar trebui sa ridice armele impotriva rusilor, astfel incat sa nu mai ramana nici pamantul parjolit in urma lor.

Timosenko a confirmat autenticitatea conversatiei pe Twitter, unde a scris ca a fost editata sectiunea cand spune ca ar trebui sa apeleze la armele nucleare pentru nimicirea celor 8 milioane de rusi care au ramas in Ucraina, anunta RT.

"Conversatia a avut loc, dar bucata cu "8 milioane de rusi din Ucraina" este editata. De fapt, am spus chiar ca rusii din Ucraina sunt ucraineni (...) imi cer scuze pentru limbajul vulgar", a mai scris fostul prim-ministru ucrainean.

Serviciul de presa al lui Nestor Shufrych a anuntat ca inregistrarea este falsa si ca nu a avut loc. Conversatia a fost pusa pe YouTube luni, dar discutia telefonica ar fi avut loc pe 18 martie, la cateva ore dupa semnarea tratatului de la Kremlin pentru anexarea Crimeii si Sevastopolului.

"S-a mers prea departe! Trebuie sa punem mana pe arme si sa mergem sa-i lovim pe acei nemernici, impreuna cu seful lor (...) daca as fi fost la conducere, Rusia nu ar fi luat Crimeea (...) as fi gasit o cale sa-i distrug pe acei nenorociti (...) imi voi folosi toate relatiile, voi ridica intreaga lume pentru a ma asigura ca nici pamantul parjolit nu va mai ramane in locul unde este Rusia", a mai spus in inregistrare Timosenko.

Fostul prim-ministru a mai declarat ca, desi are probleme din cauza herniei de disc, este gata sa ia "o mitraliera si sa-l impuste pe acel nemernic (Putin) in frunte".

Iulia Timosenko a fost prim-ministrul Ucrainei in perioada 2007-2010 si a fost condamnata in 2012, dupa ce a fost gasita vinovata intr-un dosar legat de aprovizionarea cu gaze din Rusia, contract care ar fi costat compania nationala de petrol si gaze a Ucrainei peste 170 de milioane de dolari.

Timosenko a fost eliberata imediat dupa ce presedintele Viktor Ianukovici a fost demis.

Video:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Explozii puternice pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii au staționate elicoptere de atac VIDEO
Explozii puternice pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii au staționate elicoptere de atac VIDEO
Explozii puternice și un incendiu au avut loc miercuri dimineață, 17 aprilie, în orașul Djankoi din peninsula Crimeea anexată de ruși, relatează Kiev Independent. Potrivit unor canale...
Cristian Popescu Piedone, ironizat de un lider politic: ”Un fel de Șoșoacă cu barbă”
Cristian Popescu Piedone, ironizat de un lider politic: ”Un fel de Șoșoacă cu barbă”
Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că, după ce au anunțat listele comune, PSD și PNL au căzut cu zece procente în sondajele interne ale Alianței Dreapta Unită. Într-un interviu la RFI,...
#Timosenko atac Putin, #Timosenko inregistrare impusca Putin, #Crimeea anexata Rusia , #Ucraina