Dovada clară că Iulia Vântur stă ”lipită” de Salman Khan! Mesajul de amor al româncei și locul romantic unde s-a filmat VIDEO

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 13:22
24831 citiri
Dovada clară că Iulia Vântur stă ”lipită” de Salman Khan! Mesajul de amor al româncei și locul romantic unde s-a filmat VIDEO
Iulia Vântur

În contextul presupunerilor legate de despărțirea de iubitul indian Salman Khan, Iulia Vântur (40 de ani) se află în aceste zile alături de celebrul actor de la Bollywood.

După ce s-au separat la începutul lunii mai, atunci când Iulia a revenit în România, cei doi se află din nou unul în apropierea celuilalt, fără să existe însă o confirmare oficială a relației lor de iubire.

Astfel, presa din India susține în continuare că legătura sentimentală dintre Iulia Vântur și Salman Khan e încă la nivel de zvon. Drept dovadă, jurnaliștii de la timesofindia.com au publicat un material în care precizează faptul că ”presupusa iubită” a lui Salman Khan s-a reîntâlnit cu acesta la Salzburg, în Austria, cu ocazia filmărilor pe care actorul de 55 de ani le face la producția ”Tiger 3”.

Într-adevăr, Iulia se află în orașul austriac, așa după cum se poate vedea de pe pagina sa de Instagram. Ea s-a filmat într-o locație romantică, un pod garnisit cu multe ”lacăte ale iubirii”, fosta prezentatoare de televiziune postând și un mesaj de dragoste, adresat probabil lui Salman Khan. ”Dragostea va aduce mereu oamenii împreună, oriunde în lume”, a scris, printre altele, românca.

În urmă cu câteva zile, Salman Khan a filmat și în regiunea Cappadocia din Turcia, iar Iulia Vântur a fost și ea acolo, în același timp, concluzie desprinsă analizând temporal imaginile urcate de cei doi pe Instagram.

#Iulia Vantur, #salman khan, #salzburg, #mesaj, #Amor , #Stiri Iulia Vantur