Primarul Ploiestiului, dus cu ambulanta la tribunal: Afla daca va fi arestat

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 13:14
2202 citiri
Primarul Ploiestiului, dus cu ambulanta la tribunal: Afla daca va fi arestat
Foto: Observatorul de Prahova

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a fost scos din Spitalul Judetean de Urgenta, unde fusese internat cu hipertensiune si glicemie crescuta, fiind dus cu o ambulanta la Tribunalul Prahova, unde judecatorii urmeaza sa decida daca emit sau nu mandat de arestare preventiva pe numele sau.

Iulian Badescu, retinut de catre procurorii DNA pentru 24 de ore marti dupa-amiaza si internat marti seara la SJU Ploiesti, a fost scos din spital si transportat cu o ambulanta la sediul Tribunalului Prahova.

Ce avere are primarul Ploiestiului, retinut de DNA pentru coruptie

In cursul zilei de miercuri, judecatorii de la aceasta instanta urmeaza sa decida daca admit propunerea de arestare preventiva formulata de catre procurori pe numele lui Badescu.

La ora transmiterii acestei stiri, sedinta de judecata nu a inceput, Badescu aflandu-se intr-o sala de asteptare, in timp ce avocatul sau consulta dosarul.

Iulian Badescu, retinut de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti cu fonduri de la Consiliul Local a ajuns de urgenta la spital marti seara, dupa ce i s-a facut rau in timp ce era transportat catre arestul Politiei Prahova, situat in municipiul Campina, la 30 de kilometri de Ploiesti.

Primarul Ploiestiului, la spital la scurt timp dupa ce a fost retinut

Marti dimineata, procurorii DNA au facut perchezitii la Primaria Ploiesti si la locuinta primarului PSD Iulian Badescu, in jurul orei 11.00 el fiind adus la DNA pentru audieri in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti cu fonduri de la bugetul local.

Iulian Badescu a fost scos cu catuse de la DNA Ploiesti, dupa aproximativ sapte ore de audieri, si dus spre arestul Politiei Prahova, la iesirea din DNA el negand orice implicare si toate acuzatiile legate de o mita pe care ar fi luat-o din banii alocati echipei Petrolul.

La iesirea de la DNA, primarul Iulian Badescu a spus ca este nevinovat si a respins toate acuzatiile care i se aduc de catre procurori.

Primarul din Ploiesti a gasit vinovatul pentru vizita procurorilor DNA la usa sa

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#primar Ploiesti ambulanta tribunal, #Iulian Badescu ambulanta tribunal , #stiri Iulian Badescu