Mama premierului dezvaluie de ce nu l-a luat pe Victor Ponta cu ea la DNA Ploiesti

Sambata, 07 Martie 2015, ora 22:28
6270 citiri
Mama premierului dezvaluie de ce nu l-a luat pe Victor Ponta cu ea la DNA Ploiesti
Foto: Facebook/Victor Ponta

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a dezvaluit de ce nu a vrut ca fiul ei sa o insoteasca la DNA Ploiesti, unde a fost audiata joi in dosarul in care ginerele sau, Iulian Hertanu, este arestat preventiv.

Cornelia Naum a fost intrebata, intr-o emisiune sambata seara, la Antena 3, de ce nu a vrut ca fiul ei sa o insoteasca la DNA Ploiesti, prim-ministrul oferindu-se sa ii fie alaturi.

Mama lui Ponta, despre audierea la DNA: "Am simtit jena!" Iata de ce a asteptat 40 de minute pe hol

"Nu am vrut sa am imaginea unei persoane speriate, care pozeaza in victima. Am refuzat categoric imaginea de saraca, batrana si bolnava. Nu sunt atat de naiva si atat de slaba incat nu m-am prins ce cu ce are legaturi...Nu am vrut sa dau imaginea unei persoane speriate, neputincioase.

Chiar m-a deranjat ca tot timpul s-a spus ca am 72 de ani...Ei, si ce daca am 72 de ani? Ma pot inca descurca pe picioarele mele, pentru treburile mele. Vi s-ar fi parut aberant sa se interpreteze ca o presiune asupra Justitiei? Nu asta ne mai trebuie pe langa celalalte acuzatii", a declarat mama prim-ministrului.

Pe de alta parte, Cornelia Naum a sustinut ca nu intelege de ce a fost chemata in fata procurorilor, din moment ce nu a vazut niciun document al firmei S.C. Grossmann Engineering Group, implicata in cazul de frauda cu fonduri UE.

Mama premierului Victor Ponta, audiata la DNA

Ponta: E o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a iesit joi, din sediul DNA Ploiesti, dupa o ora de audieri in calitate de martor in dosarul in care ginerele ei, Iulian Hertanu, arestat preventiv, este cercetat pentru frauda cu fonduri UE si organizarea unui grup infractional.

Intrebata daca este consiliera a lui Iulian Hertanu, sotul fiicei sale, mama prim-ministrului a raspuns: "Sunt soacra, soacra nu e consiliera".

Soacra lui Iulian Hertanu a fost vizibil deranjata de jurnalistii prezenti, inaintand cu greu printre acestia: "Sunteti absolut imposibil de inteles. Chiar vreti sa ne batem, sa ne imbrancim? (...) Doamne, ce meserie grea aveti!".

Cornelia Naum ramane cu calitatea de martor in acest dosar, potrivit avocatului sau, Bogdan Vlad.

"Doamna are un contract de munca part-time cu societatea fiicei dansei. A participat la niste discutii la un moment dat dintre persoane care au calitate in acest dosar", a spus avocatul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#mama Ponta DNA Ploiesti, #mama Ponta DNA , #Cornelia Naum
Comentarii