Ziare.com
Home > Personalitati > Iulian Serban
Iulian Serban
Start-up: Greseli de care sa te feresti la inceput de drum

Miercuri, 07 Ianuarie 2015, ora 17:55

Start-up: Greseli de care sa te feresti la inceput de drum

Iulian Serban / stiri Iulian Serban

Prima afacere aduce cu sine si inevitabile greseli, precum lipsa planificarii si a unui minim studiu de fezabilitate, slabiciunea fortei de vanzare sau dependenta de un singur client. Despre toate acestea, si nu numai, vorbeste Iulian Serban, consultant si fondator al unei companii de consultanta in business. "Este indicat sa alocati timp schitarii unui plan de afaceri, a catorva scenarii - cel putin unul optimist si unul pesimist si stabilirii obiectivelor si indicatorilor de performanta", sustine specialistul. Citeste editorialul semnat de Iulian Serban despre "Start-up: Greseli de care sa te feresti la inceput de drum" pe Business24.

Emotiile in afaceri: Cum le transformam intr-o arma pentru succes

Joi, 12 Iunie 2014, ora 09:15

Emotiile in afaceri: Cum le transformam intr-o arma pentru succes

Iulian Serban / stiri Iulian Serban

Care este legaura dintre cele doua cuvinte din titlu? Sunt ele intr-adevar in antiteza sau sunt legate organic? Sunt afacerile bazate pe emotii, sau deciziile sunt luate in mod rational? "Mi-au trebuit 33 de ani sa pot sa spun ca asta este una dintre cheile principale ale afacerilor de succes. Cheia ce deschide fiecare usa/minte/inima. Cheia pe care o detin si folosesc cei care vor sa atinga...

Vezi toate stirile

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Iulian Serban, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Iulian Serban
Iulian Serban
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Iulian Serban, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor