Iulian Urban: Nu Breivik a comis atentatul ci actualii lideri care conduc in UE

Joi, 28 Iulie 2011, ora 12:22
3761 citiri
Iulian Urban: Nu Breivik a comis atentatul ci actualii lideri care conduc in UE

Iulian Urban, deputat al Partidului Democrat-Liberal, este de parere ca atentatul din Norvegia, in care si-au pierdut viata 76 de persoane, a fost comis nu de extremistul Anders Behring Breivik, ci de "actualii lideri care conduc in Uniunea Europeana".

Urban este de parere ca fenomenul de "colonizare muslmana" in Europa a dus la comiterea atacului.

Urban aminteste ca Uniunea Europeana a ajuns sa dea bani pentru a "convinge imigrantii non-europeni sa plece acasa la ei, iar "Franta, UK, Germania declara oficial ca 'multiculturalismul e mort'".

"In 25 de tari UE conduc partide de dreapta (in curand vor fi 26, in Spania dreapta e considerata deja castigatoare), stanga a fost eliminata de catre electori furiosi pentru politica iresponsabila de 'asistanat social si 'imigratie masiva necontrolata'. Franta sau Italia au creat isterii nationale impotriva tiganilor, Franta a interzis burka, in Ungaria defileaza detasamentele anti-tiganesti, adica politicienii europeni imping constient sau nu politica europeana catre o forma de extremism ce transforma Europa in cazanul de pulbere al planetei", scrie Iulian Urban, pe blogul sau.

Deputatul PDL adauga ca, in acest "haos extremist", este "uimitor ca doar un singur european a apasat pe tragaci pentru a exprima frustrarea fata de indiferenta si ipocrizia clasei politice europene", care manifesta indiferenta fata de "islamizare si imigratia ilegala" care pune in pericol civilizatia europeana.

Urban aseamana musulmanii din Europa cu rromii din Romania

Iulian Urban continua prin a spune ca musulmanii au devenit o problema in Europa, la fel ca rromii romani care au ajuns in Franta, iar autoritatile au decis sa inceapa expulzarile.

"Discutam cu un roman care traieste in Norvegia. El spunea ca daca ai trai in Scandinavia ai fi inteles cum s-a ajuns la gestul lui Breivik. De exemplu el spunea ca in Suedia, in curand musulmanii vor intrece la numar scandinavii.

Ceea ce a facut tipul asta este ceva extrem, insa cam toti sunt satui de musllimii care vor sa se impuna peste tot, religios vorbind. Alta problema e ca muslimii traiesc pe seama statului, fiind asistati social, nu vor sa munceasca si baga la inaintare scuza ca ei vin din tari cu razboi. Alta problema e ca nu respecta cetatenii tarii in care se afla, nu le cunosc obiceiurile , limba , traditiile. Va suna ceva cunoscut?", arata Iulian Urban.

Deputatul adauga ca, in cazul in care "poporul e dispretuit si ignorat de catre politicieni, "vom ajunge sa avem lunar cate unul care se apuca sa-si faca singur dreptate, disperat ca nu asculta nimeni aceste voci".

Norvegia a reintrodus temporar, ca masura de urgenta, controalele la granita, dupa ce Anders Behring Breivik, un fundamentalist crestin a ucis zeci de persoane, dupa ce a declansat o bomba in apropiere de cladirea Guvernului si a tras la intamplare in multime, la o tabara de tineret de pe o insula.

Breivik a publicat un manifest in care isi prezinta ideologia extremista, aratandu-se ostil musulmanilor. Avocatul lui Breivik a declarat ca acesta consumase droguri in timpul atacului si ca "este nebun", pe cand un barbat care l-a cunoscut a declarat pentru presa din Norvegia ca acesta "a devenit ciudat si iritabil" dupa ce o fata l-a parasit pentru un barbat de origine pakistaneza.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

O nouă ieșire a ”deputatului Shaormă”. Pesedistul Adrian Solomon și-a comparat alegătorii cu niște șoareci VIDEO
O nouă ieșire a ”deputatului Shaormă”. Pesedistul Adrian Solomon și-a comparat alegătorii cu niște șoareci VIDEO
În timpul unei conferințe de presă ce a avut loc la Vaslui, deputatul PSD Adrian Solomon a făcut declarații jignitoare, în stilul binecunoscut, la lansarea candidaților pentru alegerile...
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Modificările pe care guvernanții le-au făcut în privința calendarului de alegeri trebuie și puse în aplicare de către autoritățile locale în lunile care urmează. În luna martie începe...
#Iulian Urban, #Urban atac Norvegia, #Urban atentat Norvegia, #Urban Breivik , #PDL